03 / 05 / 2024

trabzon yıkım gerginliği

trabzon yıkım gerginliği

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Antalya Side'de yıkım gerginliği!

Antalya'da Side Mahallesi'nde 24 Ocak'ta yapılacak yıkım mahalleliyi tedirgin etti.  Mahalleli yıkımın ertelenmesini talep ediyor. 

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yıkım kararı alınan bir apartmanın elektriği kesilince gerginlikler yaşandı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri kendilerini apartman kapısını zincirleyince duruma polisler müdahale etti. 

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Virüse karşı yıkım seferberliği!

Ülkemizde koronavirüs vaka sayısının hızla artmasıyla beraber ülkemizde belediyelerde önlemlerini artırdı. Avcılar Belediyesi kentsel kapsamında yıkılacak binalar için çalışma saatlerini değiştirdi.

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yoğun yağmur yağışı sonrası evde çatlaklar oluştu. Temelden kaydığı ve duvarlarında çatlaklar olduğu tespit edilen ev için yıkım kararı alındı... 

Uzungöl’de yıkım gerginliği!

Trabzon Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan kaçak binaların yıkımı için ekipler gece yarısı operasyonuyla harekete geçerken, çıkan olaylarda çok sayıda vatandaş da gözaltına alındı.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

trabzon yıkım gerginliği Haberi

trabzon yıkım gerginliği

Trabzon Belediyesi’ne bağlı ekipler dün Köprübaşı Barma Yaylası’nda Ali Yılmaz’ın yeni başladığı kaçak inşaatı yıkmak istedi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz bir telle boğazını sıkıp, “Ölürüm de burayı yıktırmam” dedi. Jandarma ve zabıta ekiplerinin iknaları sonucunda Yılmaz eylemini bitirdi. Ekipler, yıkımı tamamlayamadan yayladan ayrıldı.

İSTİSMAR EDİLDİ

Türkiye’nin birçok kentinde 31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilen kaçak binalara, ‘imar barışı’ uygulaması ile ruhsat alma imkanı tanınmıştı. 8 Haziran tarihinde başlayan müracaatların sayısı Türkiye genelinde 5 milyon 160 bine ulaşmıştı. Fakat özellikle Karadeniz yaylalarında uygulamayı istismar edenler yeni kaçak binalar...