28 / 04 / 2024

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri için bugün son gün. Yüzde 10 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 924 TL'den başlangıç gösteriyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos satılık!

TOKİ Trabzon Zağnos satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri son başvuru günü!

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri son başvuru günü 30 Eylül 2015. Yüzde 10 peşinde kalan bedel için 96 ay vade uygulanan projede daire fiyatları 184 bin 869 TL'den başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuru 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 68 adet konut kurayla satılıyor. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuru 2015 detayları...

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor. Toplam 68 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 68 adet konut kurayla satılıyor. Başvuruları 9 Mart'ta başlayacak olan projede yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılıyor. İşte Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015 detayları...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

60 milyon liralık Trabzon Araklı Sanayi Sitesi açıldı!

Trabzon Araklı'da TOKİ'nin hayata geçirdiği 216 iş yerinin bulunduğu Araklı Sanayi Sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da telekonferansla bağlandığı törenle hizmete açıldı...

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015 Haberi

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubelerince kabul ediliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 


Satış işlemlerini ilgili bankanın Temerküz şube Trabzon Merkez şubesinin yürüteceği TOKİ Trabzon Zağnos'ta 18 bin 487 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Açık satış yöntemiyle 11 tane dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Trabzon Zağnos'ta fiyatlar 184 bin 869 TL ile 349 bin 58 TL arasında değişiyor. Projenin başvuru süreci bugün itibariyle sona erecek. 


TOKİ Trabzon Zağnos Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinde kalan kısım için 180 ay vade, yüzde 20 peşinde kalan kısım için 156 ay vade, yüzde 25 peşinde ise kalan kısım için 120 ay vade avantajı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için