17 / 07 / 2024

trabzonn otogarı nereye taşınıyor

trabzonn otogarı nereye taşınıyor

TRABZON'UN en önemli sorunlarından birisi olan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da 61 projesi içinde yer alan otogarın Akyazı Projesi içinde geçici olarak yapılacağı ifade edildi.

Harem Otogarı böyle olacak!

Harem Otogarı'nın nereye taşınacağı belli oldu. Haziran ayında inşaatı başlayacak olan yeni otogar 23 peronlu olacak...

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Van Otogarı nereye yapılacak?

Van’da 2011 yılındaki depremden sonra harabeye dönen otogar bir kez daha kentin gündeminde. Yeni otogarın nereye yapılacağı merak konusu oldu.

Harem Otogarı nereye taşınacak?

İstanbul Anadolu yakasının otogarı Harem taşınıyor. Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.

Harem Otogarı ne zaman kalkacak?

Üsküdar'daki Harem Otogarı ne zaman kaldırılacak? Harem Otogarı, nereye taşınacak? Harem Otogarı'nın taşınması için daha kaç yıl beklenecek? Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Harem esnafıyla kahvaltılı sohbet toplantısında açıkladı...

Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Çevre temizlik vergisi, tüm konut ve işyeri sahiplerinin, gayrimenkullerinin bulunduğu ilçenin belediyesine ödemek zorunda olduğu bir vergi çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nereye yapılır?

Kentsel dönüşüm ile riskli yapısını yıkan kimselere devlet bir takım finansal destekler sunuyor. Devlet destekleri arasında yer alan kira yardımı nedir? Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nereye yapılır?

Emlak vergileri nereye ödenir?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, emlak vergileri nereye ödenir? Emlak vergileri nasıl ödenir?

Apartmanda ses şikayeti nereye yapılır?

Apartman komşuluk hukuku gereğince, komşu taşınmaz maliklerinin birbirine karşı hak ve yükümlülükleri bulunuyor. Peki, komşuluk hukukuna aykırı davranan komşu için ne yapılır? Apartmanda ses şikayeti nereye yapılır?

Vergi borçları nereye ödenir?

Anayasan gereğince, herkes, kamu giderlerini karşılamak üzere, mali gücüne göre, vergi ödemekle yükümlü oluyor. Peki, vergi borçları nereye ödenir? Vergi borçları nasıl ödenir? İşte vergi ödeme yolları...

Vergi affı için nereye başvurulacak 2014?

6552 sayılı Torba Yasa gereğince, emlak ve çevre temizlik vergisi gibi bazı borç ve alacaklar yapılandırılabiliyor. Peki, vergi affı için nereye başvurulacak 2014? Vergi borcu nasıl yapılandırılacak?

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?

Eksik tapu harcı cezası ile karşılaşmak istemeyen kimseler pişmanlık dilekçesi vererek, eksik beyanı tamamlama talebinde bulunabiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir? Dilekçe nasıl yazılır?

İnşaat gürültüsü şikayeti nereye yapılır?

Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor. Peki, çalışma saatlerine uymayan inşaat gürültüsü şikayeti nereye yapılır?

trabzonn otogarı nereye taşınıyor Haberi

trabzonn otogarı nereye taşınıyor

TRABZON'UN en önemli sorunlarından birisi olan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da 61 projesi içinde yer alan otogarın Akyazı Projesi içinde geçici olarak yapılacağı ifade edildi. 

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, geçtiğimiz günlerde günebakış'ın da sayfalarına taşıdığı, 'Yeni terminal Akyazı Projesi'nden çıkarıldı' yönündeki haberlere değinerek, "Akyazı Projesi'nin içine biraz prefabrik yapı olarak inşa edilecek otogar 5 ila 7 yıl süre ile orada bulunacak. Daha sonra ise Güney Çevre Yolu dediğimiz şehrimizin en önemli projelerinden olan bu yolun batı girişinin olduğu bir alanda yapmayı planlıyoruz" dedi. 


7 YIL SONRA GÜNEY ÇEVRE YOLUNDA BİR ALANA KALICI OTOGAR YAPILACAK

 Gümrükçüoğlu konuya ilişkin şunları söyledi: Otogar bilindiği gibi bizim 61 projemizden birisiydi. Ancak 'Akyazı dolgu alanında bu proje çıkarıldı' diye bir şey söz konusu değil....