02 / 05 / 2024

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Spor kulüpleri stat kiralarının yüzde 18,6'sını ödedi!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un güncel borçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na karşı olan maddi yükümlülüklerini yerine getirmeyen kulüpler kira borçlarının sadece yüzde 18.6’sını ödedi. 

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Spor Kompleksi açılıyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Arena 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Haberi

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi

Şehirde devam eden kentsel dönüşüm projelerini yerinde gören Turan, TOKİ tarafından inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte Akyazı Spor Kompleksi'ne giden Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını oynayacağı ve yapımı hızla devam 41 bin 500 kişilik stadyumda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 


Stadyum inşaatında çalışmaların planladığı gibi hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Turan, "Burada tüm kurum ve kuruluşlarımız, üzerine düşen görevi yapıyor. İnşallah Trabzonspor'umuza layık olduğu stadyumu kazandıracağız. Tabi burada çok büyük bir kompleks ve inşaat yapılıyor. El birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda bir sorun gözükmüyor. Burada yapılacak stat Türkiye'nin ender statlarından biri olacak" ifadelerini...