13 / 05 / 2024

Trabzonspor kartal arazi sorunu

Trabzonspor kartal arazi sorunu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Kartal Emlak Müdürlüğü'nden 3 yıllığına kiralık 3 arazi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kartal Emlak Müdürlüğü, Kartal ve Şile'deki 3 araziyi kiralıyor...

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Kartal Wings'de metrekaresi 5 bin TL!

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığı ile Kartal’da yapımına başlanan Kartal Wings projesinin tanıtım buluşması gerçekleştirildi. 186 milyon TL yatırım değeri olan proje 12 dönüm arazi üzerinde 3 blok olarak tasarlandı

Trabzonspor'dan Kartal'a dev proje!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi.

DKY İnşaat, DKY Kartal'ı 220 milyon dolar yatırımla satışa çıkardı!

DKY İnşaat, 220 milyon dolar yatırım değerine sahip DKY Kartal projesini satışa sundu. İçerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan proje 21 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek.

Kartal Manzara Adalar Residence!

Toplam 975 tane konutun yer aldığı Kartal Manzara Adalar Residence İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

1974 yılında Kartal'da metrekaresi 150 liradan satılık arazi!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında, Kartal'da asfalt üzerinde toplam 19 bin 500 metrekare arazi, metrekaresi 150 liradan, 2 milyon 925 bin liraya satılacakmış.

Trabzonspor kartal arazi sorunu Haberi

Trabzonspor kartal arazi sorunu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İstanbul'da Kartal ilçesinde yer alan arazide yaşanan sorunun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Usta şu açıklamalarda bulundu:

"Malum davadan dolayı çok ciddi bir borçla karşı karşıya kaldık. Önce buranın tekrar benzin istasyonu olabilmesi için ruhsat aldık. Ama burası kulübün malı değil, Milli Emlak'tan üst kullanım hakkı bizde. Görüşmeler sonucu dönümü 11 milyon TL'den 32 milyona satın alma durumuna geldik. Benzin istasyonunun maliyetini de çıkardık ve mülkü satın alarak yaklaşık 80 milyon TL'lik borç karşılığı devir edebilir miyiz diye düşündük. Sayın bakanlarımızın yardımlarıyla, cebimizden para vermeden Opet'ten 8 milyon 200 bin dolara satın...