07 / 05 / 2024

Traçim Çimento iso 500

Traçim Çimento iso 500

Soyak Holding şirketlerinden Traçim Çimento ve Trakya Döküm, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl hazırladığı ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu-İSO 500’ 2012 listesinde bu yıl da yer alarak başarılarını devam ettirdiler...

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasının arazisini satın aldı!

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasına ait arazinin tapusunu teslim aldı. Belediye arazi içim  102 milyon 500 bin TL ödedi. 

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Kırklareli'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Traçim-Demirköy Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÇEİS, Liderlik Gelişim Programı ile sektörün liderlerini yetiştiriyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Batıçim pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi Şirketi, yüzde 1 payına isabet eden azami 80 milyon adet kendi paylarının geri alınmasına ve bu konuda azami 5 milyon TL fon ayrılmasına, azami limit çerçevesinde pay geri alımı için aracı kuruma yetki verilmesine, karar verdi.

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Ali Aydınlar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hatice Seher Aydınlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 35 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Batıçim Batı Anadolu Çimento'da görev değişimi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Liman İşletme Müdürü Nuri Demiray'ın bağlı ortaklık Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.' nin Liman İşletme Müdürlüğü görevine atdığını KAP'a bildirdi.

Türkiye'deki çimento fiyatı dünyadan 30 dolar düşük!

Ege’de 1 metreküp hazır beton fiyatının 45 lira artışla 165 liraya çıkartılması çimentocular ile inşaatçıları birbirine düşürdü. Batıçim Türkiye’de çimento fiyatının dünyadan 30 dolar düşük olduğunu savundu.

Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu.

Batıçim Çimento'nun Burhaniye'deki tesisi üretime geçti!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Balıkesir Burhaniye'de 2006 yılında faaliyete ara veren hazır beton tesisinin bugün itibariyle üretim faaliyetine tekrar başladığını KAP'a bildirdi.

Batıçim Çimento Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., kısmi bölünme işleminin onayıyla ilgili 28 Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul Toplantı gündemini KAP'a bildirdi.

Traçim Çimento iso 500 Haberi

Traçim Çimento iso 500

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm ve Traçim Çimento İstanbul Sanayi Odası’nın 2012 yılı verilerine dayanarak açıkladığı ‘En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu-İSO 500’ listesinde yine yer aldılar. Listede Trakya Döküm 403. sırada yer alırken, Traçim Çimento En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 2012 yılında bir önceki yıla göre 64 sıra yükselerek 427. Sırada yer aldı. 


Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel faaliyet gösterdikleri 4 sektörde de

amaçlarının kaliteli üretimle Türkiye ekonomisine katma değer yaratmak olduğunu vurguladı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Soyak Holding olarak faaliyette bulunduğumuz günden bugüne Türk ekonomisinin gelişiminde önemli rol oynadık. İSO 500 listesinde yer alan şirketlerimiz ve toplam 11 şirketimizle Türk ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz. İSO 500 listesi de bunun en büyük göstergesi. Elde...