18 / 05 / 2024

Trakya Abdulla Emlak iletişim

Trakya Abdulla Emlak iletişim

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Ahmad Janahı tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

Trakya'da emlak sektöründe son durum!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, koronavirüs salgınının emlak sektörüne etkilerinden bahsetti. Sürecin insanların gayrimenkul konusunda da bakış açısını değiştirdiğinden bahseden Feda, sektör çalışanları ve ticaretle uğraşanlara da gereken kolaylıkların sağlanmas

Konut fiyatları yükselecek mi?

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 2018 yılında beklenmedik şekilde artan konut fiyatlarını değerlendirdi. Çeker, bu yıl konut fiyatlarında önlerini göremediklerini ancak faizler yükselişe geçerse fiyatlarında yükseleceğini dile getirdi. 

İmar barışı Edirne'de konut fiyatlarını artırdı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada imar barışından sonra, Edirne'deki konut fiyatlarının değerinde artış yaşandığını belirtti.

Edirne'de kiralık ev kalmadı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bölgedeki emlak sektörüyle ilgili konuştu. Çeker, Edirne'de kiralık ev sıkıntısının yaşandığını söyledi. 

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Aytaç Feda: Vergi levhasını görmeden ev kiralamayın!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2. Başkanı Aytaç Feda, vatandaşları kaçak emlakçılara karşı uyardı. Feda, emlakçıların yüzde 70'inin kaçak olarak çalıştıklarını söyledi.

Edirne'de ev kiraları yükseldi!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2’nci Başkanı Aytaç Feda, Edirne merkezde ev kiralarının çok yüksek olduğunu ifade etti. 

Konutta faiz indirimi Trakya emlak piyasasını sevindirdi!

Konut kredisi faizlerinin düşürülmesi Trakya'daki sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Faizler yüzde 0,98'e indirildi.

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Ahmad Janahı tarafından kuruldu. 

Edirne'de ev fiyatları arttı!

Edirne’de emlak fiyatları yükselişte. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, son 2 yıldır Edirne’de artan emlak fiyatlarını değerlendirdi. 

Trakya Abdulla Emlak iletişim Haberi

Trakya Abdulla Emlak iletişim

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Ahmad Janahı tarafından kuruldu. 

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: İnönü Mah.Cumhuriyet Cad. Merkez Apt.No:105/1...