17 / 05 / 2024

Trakya Birlik Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi 2014

Trakya Birlik Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi 2014

Trakya Birlik Tekirdağ Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı' nın da katıldığı tören ile hizmete açıldı...

Ayçiçek hasadında sona geliniyor! Ayçiçek fiyatı hangi borsada ne kadar? 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, ülke genelinde ayçiçeği ekim alanlarının yüzde 10 yükselmesine bağlı şekilde rekoltenin geçen senelere kıyasla yüzde 12-15 arttığını belirtti. Peki ayçiçek fiyatları yükseldi mi, düştü mü? İşte borsa borsa ayçiçek 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları belli oldu

Trakya Birlik'ten yapılan Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları açıklamasında Yüzde 40 yağlı baz ürün için 12 bin TL/Ton avans ödemesi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Avans ödemesi uluslararası sözleşme oranı olan yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için avans ödemesi 12 bin 720 TL/Ton oldu.

Tarım Kredi Kooperatifi marketinde ayçiçek yağına dev indirim haberi

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ayçiçek yağlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Trakya Birlik tarafından 'Depolarımızda stok sorunu yok' açıklaması sonrası vatandaşın ayçiçek yağına daha uygun fiyata ulaşabilmesi için indirim yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ayçiçeği üreticilerine Trakya Birlik'ten ton başına 1.100 TL destek verilecek!

Trakya Birlik, 31 Temmuz 2022'de sona erecek olan 2021-2022 kampanya döneminde ürün teslim eden ortaklarına yüzde 40 yağlı ayçiçeği için ton başına fiyat farkı vereceğini duyurdu. 

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam esas sözleşme değişikliği yaptı!

Trakya Cam Sanayii A.Ş., T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Esas Sözleşme Tadil Tasarısı'nı yayınladı. Söz konusu değişiklik ekte yer alıyor...

Kastamonu Entegre 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kastamonu Entegre, beş yıl içinde yapmayı planladığı 600 milyon dolarlık yatırımla bu rakamı 6 milyon metreküpe çıkarmayı planlıyor. Firma, bu şekilde sektöründe Avrupa'nın 4'üncüsü olma hedefinde...

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

Kastamonu Entegre 6 yeni ürünle yeni pazarlara giriyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, pazara yeni sunduğu gelişmiş teknik özelliklere sahip Evogloss, Glossmax, Glossplus, Medepan-Fr, Teknopan-Fr ve Teknopan-Mr yongalevha ve MDF seçenekleriyle ürün yelpazesi genişletti.

Yağışlar Trakya'daki barajlara yaradı!

Yağışlar Trakya'daki barajlara yaradı. AA muhabirinin DSİ 11. Bölge Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, , Trakya Bölgesi'ndeki 11 barajda doluluk oranı, son yağışlarla ortalama yüzde 52'ye ulaştı.

Trakya Birlik Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi 2014 Haberi

Trakya Birlik Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi 2014


Trakya Birlik Tekirdağ Entegre Tesisleri Rafine Ünitesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı törenle hizmete açıldı.


Sağlık Bakanı Müezzinoğlu törende yaptığı konuşmada, ''Hükümet olarak hep üreticimizin yanında olmak, sıkıntısını paylaşabilmek gayreti içinde olduk'' dedi.


Trakya'nın verimli topraklara sahip olduğunu, sağlıklı stratejiler belirlenirse Trakya çiftçisinin çok farklı kazanımlar elde edeceğini belirten Müezzinoğlu, dünyada artık sağlıklı beslenmenin ön plana çıktığını vurgulayarak, ''Ayçiçek, buğday, çeltik, bunlar temel gıda maddeleri. Biliyorsunuz artık dünya sağlıklı ve doğal beslenmeden bahsediyor. Bu bölge de doğal zenginliklerin ve toprağın bereketli olduğu bir yer. İnanıyorum ki bu bölge insanının girişimcilik ruhu, dünyayı iyi okuyabilen, iyi analiz edebilen, dünya piyasalarını takip edebilen, verimliliği de ön plana alan bir anlayışla, gelecek dönemlerde stratejik rolünü çok...