30 / 04 / 2024

trakya cam 2015 hedefleri

trakya cam 2015 hedefleri

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya’da arsa fiyatları İstanbul konut fiyatlarını 5’e katladı!

2015 ile 2020 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde Trakya’nın Büyükyoncalı, Kapaklı ve Misinli bölgelerinde arsalar yatırımcılarına ortalama yüzde 85 oranında getiri sağladı

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

2015 yılında Tekirdağ'da 3 bin 53 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre Tekirdağ 3.053 konut satışı ile Trakya Bölgesi'ndeki diğer illeri geride bırakarak zirvede yer aldı. Türkiye genelinde 2015 yılında 1 289 320 konut satış sonucu el değiştirdi.

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Marmara Ereğlisi'nde Trakya Doğalgaz Santrali için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 3 Şubat 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

2015 mutfak dolapları modelleri!

Bu yılın mutfaklar için en önemli eşyası dokunmatik cam pişiriciler. İndüksiyon ocağı da denen bu keşif son yıllarda mutfaklara girmeye başladı. İşte 2015 mutfak dolapları modelleri...

trakya cam 2015 hedefleri Haberi

trakya cam 2015 hedefleri

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, "2013 yılında pazara sunduğumuz yedi yeni ürünle, önemli bir atılım gerçekleştirdik. Şirketimiz 2014 yılında da yoğun Ar-Ge çalışmalarına devam ederek, katma değerli ürün gamını genişletti" dedi. 


Standart çift cam ile ısı yalıtımının günümüzde istenen seviyelere ulaşamadığını ifade eden Ebru Şapoğlu, camla daha etkin ısı yalıtımı ve daha fazla enerji tasarrufu sağlamak amacıyla standart camın şeffaflığına sahip Low-E kaplamalı camlar ile üretilen yüksek performanslı yalıtım camları 'Isıcam Sinerji' ve 'Isıcam Konfor'u geliştirdiklerini dile getirdi. 'Isıcam Sinerji' bünyesindeki Low-E kaplamalı cam sayesinde 'Isıcam'a göre ısı...