29 / 04 / 2024

trakya efor market

trakya efor market

Büyümeyi sürdüren Efor Market 2013 yılı içinde 20 mağaza açmayı hedefliyor...

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağı Kırklareli'nde!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ekipleri, Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağını Kırklareli'nde buldu. Geçen yıl Asilbeyli köyünde Ferudun Çilli'ye ait arazide yürüttüğü çalışmalarda bin 500 metrede jeotermal bulguya ulaşıldı.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Turizm Platformu kuruldu!

Trakya Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'da, Trakya Kalkınma Ajansı, (TRAKYAKA) koordinasyonunda Trakya Turizm Platformu kuruldu. Toplantıda bölgede turizmin geliştirilmesine hizmet edecek projelerin de tartışıldığı aktarıldı.

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Falkon Grup Alüminyum Kompozit Market Limited Şirketi İkitelli Şubesi, Hüseyin Akça Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Trakya Cam, ‘T Buluşmaları’nın ilkinde ünlü Japon mimar Sou Fujimoto’yu ağırladı!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam’ın bu yıl ilk kez düzenlediği ‘T Buluşmaları’, İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, dünyaca ünlü mimar Sou Fujimoto konuşmacı olarak katıldı.

Turizm Master Planı için Trakya Turizm Platformu oluşturuldu!

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Turizm Master Planı'nında değinilen konuların hayata geçirilmesi amacıyla Trakya Turizm Platformu kuruldu. Başkanlığına ise TURSAB Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Çebi seçildi.

Neyzen Yapı Market zincirleri sayısı artacak!

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. Toplam 3 şubesi bulunuyor.

Sudanlı 30 dev şirket yatırım için Trakya'da!

MÜSİAD Fuarı için Türkiye'ye gelen Sudanlı işadamları yeni fırsatlar aramak için Trakya bölgesini gezdi. Ziyarette, somut işbirlikleri ve yatırım için ilk adımlar atıldı..

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Trakya Cam Akademisi çalışmalarına devam ediyor!

Avrupa'da 3'üncü, dünyada 6'ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam. Türkiye'de bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmek amacıyla başlattığı çalışmalarını 'Trakya Cam Akademisi' ile sürdürüyor...

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Avrupa’da 3’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’, 26 Kasım 2014 tarihinde Antalya’da düzenlendi.

trakya efor market Haberi

trakya efor market


Temizlik ürünleri ve dağıtım alanlarında faaliyet gösteren Ender Grup'un perakende sektörüne kazandırdığı Efor Market Trakya'da liderlik hedefliyor. Efor Market 2013 yılı içinde 20 mağaza açmayı...