02 / 05 / 2024

Trakya Otogarı

Trakya Otogarı

1983 yılında Trakya ve Anadolu otogarları Ataköy'e taşınacakmış ve iki otogar birleştirilecekmiş. Ataköy'de Emlak Kredi Bankası'na ait 500 dönüm arsa üzerinde kurulacak yeni gar 9 milyara mal olacakmış.

İBB'den otogar yönetimine ihtarname! 

İBB sözleşmesi bitmesine rağmen Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın işletmesini devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.’ye ihtarname gönderdi. 

İBB: İstanbul Otogarı'nın tahliyesi söz konusu değil!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Otogarı ile ilgili yaptığı açıklamada; "İstanbul Otogarı'nın işletme hakkı, 4 Mayıs 2019 tarihine kadar Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği'ndedir." dedi

1983 yılında Anadolu ve Trakya otogarları Ataköy'e taşınacakmış!

1983 yılında Trakya ve Anadolu otogarları Ataköy'e taşınacakmış ve iki otogar birleştirilecekmiş. Ataköy'de Emlak Kredi Bankası'na ait 500 dönüm arsa üzerinde kurulacak yeni gar 9 milyara mal olacakmış.

Otogar alt geçidi sular altında kaldı!

İSTANBUL’da gün etkili olan yağmur nedeniyle, Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı’na giden araçların kullandığı alt geçidi su bastı. Tahliye çalışmalarının önümüzdeki saatlerde sona ereceği; alt geçidin de yeniden trafiğe açılacağı belirtildi.

Marmara Ereğlisi'nde Trakya Doğalgaz Santrali için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 3 Şubat 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Avrasya Gayrimenkul Havza Otogarı'nı kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Havza Otogarı'nı kiraya verdi.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Samsun Çarşamba Otogarı değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Samsun - Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Açıklanan değerleme raporu şöyle...

Avrasya GYO Havza Otogarı değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun -Havza Otogarı Yıl sonu Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ve değerleme raporu şöyle...

Trakya'da doğalgaz bulundu!

Trakya'da doğalgaz bulundu. Sahadaki kanıtlanmış rezervin 277 milyon metreküp olduğu ifade edilen açıklamada, bu sahadaki toplam doğalgazın mali değerinin yaklaşık 86 milyon doları bulduğu kaydedildi.

Kanadalılar Trakya’da doğalgaz rezervi buldu!

Kanadalılar Trakya’da doğalgaz rezervi buldu. Sahadaki kanıtlanmış rezervin 277 milyon metreküp olduğu ifade edilen açıklamada, toplam doğalgazın mali değerinin yaklaşık 86 milyon doları bulduğu kaydedildi.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Çorum Otogarı ihalesi ikinci kez yapılacak!

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız." dedi..

Trakya Otogarı Haberi

Trakya Otogarı



Belediye ile Emlak Kredi Bankası anlaşırsa Topkapı'daki otogarlar Ataköy'e taşınacak


 Yeni gar alanı 500 dönümü kapsıyor. Emlak Kredi Bankası'nın arsası ile başka bir arsanın değiştirilmesi için çalışıyor


   ANADOLU ve Trakya otogarlarının birleştirilerek Ataköy'e taşınması planı, Türkiye Emlak Kredi Bankası ile İstanbul Belediyesi arasında çetin görüşmelere yol açtı. Banka yöneticileri, ''Konut yapımının aksamamasını istiyoruz'' derken, belediye yetkilileri, ''Adilane bir çözüm için çalıştıklarını'' söylüyorlar. 

   Yeni otogar projesi Ataköy ve Şirinevler semt sakinleri arasında da farklı görüşlere neden oldu. Ataköy'de oturanlar genellikle otogarın yapımından habersiz olduklarını ancak bu durumun kendilerini memnun etmeyeceğini söylerken, Şirinevler semt sakinleri projeyi büyük memnuniyetle karşıladıklarını belirtiyorlar. 

   İstanbul...