01 / 05 / 2024

Trans Caspian International Transport Route

Trans Caspian International Transport Route

Çin'den yola çıkıp, Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçecek olan ilk yük treni China Railway Express 5 Kasım'da Türkiye'ye ulaşacak.

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aydın Khodaverdıan ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian Emlak Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Hashemı ve Matın Haghkhakhıhnehshahrı ortaklığında kuruldu.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Caspian Group İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian Group İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çorlu tarafından kuruldu. 

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Solmaz tarafından kuruldu.

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos'ta seferlere başlayacak!

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos itibarıyla Ankara-Tahran arasında karşılıklı olarak haftada bir gün sefer yapacak, seyahat süresi yaklaşık 57 saat olacak. 

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eray Zile tarafından kuruldu. 

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi!

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Modern projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

İva Caspian Modern'de 299 bin TL'ye satılık daire!

İva Kaspian Gayrimenkul Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen İva Caspian Modern'de toplam 259 rezidans bulunuyor. Konut fiyatlarının 299 bin liradan başladığı projede yoğun talep nedeniyle 1+0 daireler tükendi.

İva Modern Caspian Ümraniye teslim tarihi!

İva Yapı tarafından inşa edilen İva Modern Caspian Ümraniye projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümranye'de hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak planlandı.

Trans Caspian International Transport Route Haberi

Trans Caspian International Transport Route

Çin'den yola çıkıp, Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçecek ilk yük treni China Railway Express'in 5 Kasım'da Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.

China Railway Express, Çin'den başlayacak yolculuğunu Hazar geçişli uluslararası ulaştırma güzergahı "Trans-Caspian International Transport Route (TITR)" üzerinden gerçekleştirecek. 5 Kasım'da Türkiye'ye ulaşması beklenen tren, Marmaray'dan geçerek Avrupa'ya ulaşacak ilk yük treni olarak tarihe geçecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; trenin geçişine ilişkin detaylar, Kazakistan Demiryolları AŞ (KTZ) Başkan Yardımcısı Pavel Sokolov başkanlığındaki heyetin, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ve TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Kamuran Yazıcı'yı ziyaretinde değerlendirildi.

TCDD Genel Müdürlüğünde gerçekleşen görüşmede, iki ülke demir yolu kuruluşları arasında artan yük taşımacılığı ve demir yolları alanında gelişen iş birliğinin yanı sıra bölgesel gelişmeler ele alındı.

Bu kapsamda, Çin üzerinden Türkiye'ye gelerek transit geçecek...