28 / 07 / 2024

transtürk holding altındağ arazisi

transtürk holding altındağ arazisi

Transtürk Holding A.Ş, şirket borçlarını ödeyebilmek için Ankara Altındağ'da bulunan tarla niteliğindeki arazisini 1 milyon 139 bin TL bedelle satışa çıkarıyor. Transtürk Holding'in yaptığı yazılı açıklama aşağıdaki gibidir...

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..

Gram altında deprem etkisi yaratacak açıklama! Bu artışla yer yerinden oynayacak! Yatırımcılar dikkat...

Dünü 985 Türk Lirası seviyesinden kapatan gram altın 3 Haziran 2022'de yeni bir rekora imza attı ve 994 TL'yi aştı. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altında neler bekleniyor? Uzman isimler altınla ilgili neler hangi tahminlerde bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Yastık altında altını olanlar uyuyamayacak! Hesabını yanlış yapanın parası pul olur

Türk insanının güvenli liman olarak gördüğü ve zor günler için yastık altında tuttuğu altınlar için düğmeye basıldı. Hükümet o altınların yastık altında durmasındansa kayıt altında ve bankacılık sisteminde dolaşmasını istiyor. Yatırımcı altın fiyatlarındaki oynaklığı dakika dakika izliyor.

Hatchback araba alacaklar dikkat! 200 bin TL'nin altında sadece 6 model kaldı! Bu fırsatı kaçırmayın!

200 bin Türk Lirasının altında olan otomobilleri sizler için derledik. Araba satın alacaksanız bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte mükemmel fırsat listesi...

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.

Altındağ Türk - İş Blokları’nda son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle bir toplantı yaptı.Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

transtürk holding altındağ arazisi Haberi

transtürk holding altındağ arazisi


Transtürk tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Tarla

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : Ankara - Altındağ - 955 m2

Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 13.11.2013

Toplam Satış Bedeli : 1.139.200 TL

Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : % 5.52

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : % 11.34

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : % 11.70

Satış Koşulları : Peşin

İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 16.12.2013

Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : Şirket borçlarının ödenmesi sebebiyle nakte çevrilmesi

Elde Edilen Maddi Duran...