05 / 05 / 2024

Trea Residence temeli

Trea Residence temeli

Özbaş Yapı, 20 yıllık tecrübesini taçlandıracak bir yapı ile yolculuğuna devam ediyor. Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olarak da büyük öneme sahip olan RESIDENCE TREA’nın temeli bugün atıldı.

Trea Residence'ın temeli 26 Ekim'de atılacak!

Özbaş Yapı, 20 yıllık tecrübesini taçlandıracak bir yapı ile yolculuğuna devam ediyor. Kağıthane' de Özbaş Yapı tarafından inşa edilen Trea Residence'ın temeli 26 Ekim'de atılacak...

Antwell Life Care Residence projesinin temeli atıldı!

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

Nota Residence’ın temeli atıldı!

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence’ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi

Greenox Urban Residence'ın temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı.

Greenox Urban Residence temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temeli atılıyor. Temel atma töreni 28 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

İnegöl Batı Kent Residence'ın temeli atıldı!

İnegöl'ün Bursa girişinde inşa edilecek Batı Kent residence ve alışveriş merkezinin temeli törenle atıldı. 13 blokta her biri 6'şar kattan oluşan 312 dairelik projenin 2017 yılı nisan ayında bitirileceği belirtildi.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla! 326 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 326 bin TL'den başlangıç gösterdiği Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında peşinatsız ödemeli kampanya devam ediyor. Proje kapsamında 1 yıl ötemeli ödemeler de yapılıyor.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Altınvadi Residence'ın temeli atıldı!

5 yıldızlı otel konforu sunan Altınvadi Residence' nin temel atma töreninde yapılan konuşmaların ana temasını ise son günlerde Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıkça yaşanan depremler oluşturdu...

Trea Residence temeli Haberi

Trea Residence temeli

Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olarak da büyük öneme sahip olan RESIDENCE TREA’nın temeli atıldı. Temel atma törenine İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varcıer katıldı.

Kentsel Dönüşümü bir gereklilik ya da zorunluluktan çıkarıp onu ayrıcalıklı bir yaşam modeline dönüştüren, değişim ve dönüşümün mimarı Özbaş Yapı, İstanbul’un kalbi ve iş dünyasının merkezi Levent’te gerek modern mimarisi, gerek işlevsel ayrıntıları ve gerekse konformist yapısıyla örnek teşkil edecek  bir yaşam alanının temelini atıyor.  2014 sonunda hizmete girerek yeni sahiplerini ağırlayacak olan RESIDENCE TREA’nın temelleri bugün atıldı.

BUGÜNLERDE İŞ DÜNYASINDA ÖNEMLI BİR ŞEY KONUŞULUYOR.

RESIDENCE TREA’NIN YÜKSELİŞİ!

RESIDENCE TREA, ister ofis, ister ev olarak değerlendirilebilecek 73 ayrı residence daireden oluşuyor. 15 katlı tek blok şekilde dizayn edilen proje,...