05 / 05 / 2024

trend gayrimenkul kap

trend gayrimenkul kap

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kılıç tarafından Kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

TREND GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

TREND Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları yayımlandı.

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

trend gayrimenkul kap Haberi

trend gayrimenkul kap

Trend Gayrimenkul ve Garanti Bankası Anda Park Millet Projesi için sözleşme imzaladı. KAP'a yapılan açıklamaya göre sözleşme bedeli 7 milyon 500 bin TL.


Trend Gayrimenkul'ün KAP açıklaması

Yönetim Kurulumuzun 17/07/2018 tarih 2018/24 no'lu kararı ile Şirketimiz ile Garanti Bankası A.Ş arasında Anda Park Millet Projesi için 7.500.000 TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzalanmıştır.