05 / 05 / 2024

TRFMA konferansları

TRFMA konferansları

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

AnkerWork SR500 Hoparlörü video konferansları daha verimli hale getirmek için kullanışlı, çok amaçlı bir ofis aksesuarıdır.

Tesis yönetiminde yasa tasarısının ilk adımı atıldı!

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA), Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ile beraber tesis yönetimi hizmetleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesi kapsamında yasa, yönetmelik ve gerekli mevzuatın hazırlanması için Tesis Yönetim Yasası Çalıştayı’nın ilk toplantısını yaptı. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hukuk Eğitim'in bu haftaki Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo yan kuruluşu olan Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta yapılacak online konferans programı...

Hukuk Eğitim'in Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo'nun yan kuruluşu Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta verilecek online konferans programı...

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansları 22 Ekim'de başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferans Dizisi yayınlandı. 14 bağımsız konferansa yer verilecek olan konferans dizisi 7 hafta sürecek.

Hukuk Eğitim'in Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo yan kuruluşu olan Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta verilecek online konferans programı...

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın katılımıyla düzenlenen “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” oturumunda, gayrimenkul sektörünün geleceği konuşuldu...

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Türk müteahhitlerinden Afganistan'a 6 milyar dolarlık hizmet!

Afganistan Bölgesel Ekonomik İşbirliği Konferansları 2017 gerçekleşti. Toplantıda, Türkiye ile Afganistan arasında yapılabilecek çalışma alanları ve projeler anlatıldı.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

TRFMA konferansları Haberi

TRFMA konferansları

TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. Konferansta sektörünün paydaşları, salgının sektöre ve sektörün geleceğine etkilerini konuşacak ve çözüm önerilerini sunacak. Pandeminin yanı sıra kentsel dönüşümden Kat Mülkiyeti Kanunu’na, Tesis Yönetiminde Sertifikalandırma’dan Yeni Tesis Yönetimi Yasası’na kadar sektörü yakından ilgilendiren tüm güncel gelişmelerin onlarca farklı panelde alanında uzman isimler tarafından masaya yatırılacağı konferans, sektörün buluşma noktası haline gelecek. 

“Uzmanlar tarafından yol haritası çıkarılacak” 

Bakanlar, belediye başkanları, akademisyen ve sektör temsilcilerinin katılımıyla iki gün boyunca gerçekleşecek konferansta; pandeminin, sektör ve sektörün geleceğine etkileri tartışılacak. Sektör sorunları masaya yatırılarak, sektörün gelişimi ve ülke ekonomisine daha fazla katkısı için yapılması gerekenler üzerinde durulacak. Salgının tesis yönetimine etkileri, ofislerde, AVM’lerde, sitelerde, toplu yapılarda, okullarda, hastanelerde, otellerde ve endüstriyel tesislerde...