30 / 04 / 2024

trio mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok

trio mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok

Trio Mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok kimdir? Selin Saraç Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selin Saraç Ok, Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Selin Saraç Ok..

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

PAB Mimarlık'tan Senegal’e kent pazarları!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

Yükseliş Mimarlık Fakültesi'nin kurucu Hacı Ali Demirel toprağa verildi!

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel (87), memleketi Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde defnedildi.

Yükseliş Mimarlık'ın acı günü! Hacı Ali Demirel vefat etti!

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kardeşi, Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu Hacı Ali Demirel Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi,yarın aile mezarlığına defnedilecektir.

BİGG Mimarlık'ın acı günü! Necla Bakırküre vefat etti!

BİGG Mimarlık firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürhan Bakırküre'nin annesi Necla Bakırküre vefat etti. Necla Bakırküre'nin vefatı üzerine BİGG Mimarlık çalışanları başsağlığı mesajı yayınladı.

Selin Saraç Ok kimdir?

Trio Mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok kimdir? Selin Saraç Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selin Saraç Ok, Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Selin Saraç Ok..

Altan Bilim Mimarlık mahalle tarzı AVM'leri tanıttı!

Türkiye’de örnek sayılabilecek Nişantaşı City’s ve İstinye Park’ın bu anlayışla yapıldığını belirten Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Altan Bilim “Geleceğin trendi mahalle tarzı AVM’ler olacak” dedi...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Denge İnşaat Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Mesut Geniş!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Denge İnşaat Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Mesut Geniş'i konuk ediyor

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Şema Mimarlık'ın sahibi İç Mimar Elif Kınıkoğlu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Şema Mimarlık'ın sahibi İç Mimar Elif Kınıkoğlu'nu konuk ediyor

GC Mimarlık: Kapalı kutu plazalar ömrünü tamamladı!

GC Mimarlık Kurucusu ve Baş Mimarı Şebnem Gürcün sağlıklı ve ferah çalışma ortamı için iş yerlerinin nasıl tasarlanması gerektiğini anlattı

trio mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok Haberi

trio mimarlık kurucusu Selin Saraç Ok

Selin Saraç Ok kimdir?

Selin Saraç Ok, 1982’de Ankara’da doğdu. 2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu ve 2008-2009 yılları arasında Politecnico di Milano’da şehircilik üzerine eğitim aldı. 


Eğitimi sırasında Tasarım-K, Loft Mimarlık ve Tekfen Emlak Geliştirme’de çalıştı. 


Mezun olduktan sonra, Tekfen Emlak Geliştirme, Yalınkaya İnşaat, Goldaş, Geomim Mimarlık-Mahmut Anlar ve Timeout Mimarlık-Tarkan Önal bünyesinde çeşitli mimari projeler ve iç mekan tasarım projelerinde görev almış ve uygulama alanında çalışmıştır.

Çalışma hayatına ekip arkadaşları ile kurduğu TRIO Mimarlıkta devam...