09 / 05 / 2024

TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası

TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası

TripAdvisor tarafından ödüle layık görüldü. 57 otel arasından birinci seçilerek TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası alan Divan Erbil’in üstün hizmet anlayışı bir kez daha belgelendi.

İSG Airport Otel 2 ayrı uluslararası ödül aldı!

ISG Airport Otel'e 2 uluslararası ödül Havayolu ulaşımını tercih eden yolculara ayrıcalıklı hizmetler sunan İSG Airport Otel'in başarıları dünyaca ünlü seyahat siteleri tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor...

Taksim İstanbul Hotel Mükemmeliyet Sertifikası aldı!

Taksim İstanbul Hotel seyahat sitesi TripAdvisor'tan Mükemmeliyet Sertifikası aldı...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK82018 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 700 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışının tamamlandı.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 40 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Yatırım Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Fon Kullanıcısı olduğu 40 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikası sattı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVKK2015 ISIN kodlu, 600 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVKE2013 ISIN kodlu, 700 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 145 gün vadeli, 400 milyon TL yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracında referans alınacak, 90/10 kar paylaşım oranı üzerinden, 1 aylık katılma havuzunun yıllık basit brüt getirisi Emlak Katılım'ın internet sitesinde günlük olarak yayınlanacak.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, TRDZKVK92025 ISIN kodlu, 500 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası Haberi

TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası

Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, dünya genelinde 2015 yılındaki en iyi hizmet veren oteller belirlendi. Yarışmada Divan Erbil, 108 kullanıcı oyuyla 57 otel arasından birinci seçilerek mükemmeller listesinde yer aldı.


Birbirinden farklı konaklama seçeneklerini içeren 228 odasıyla beş yıldızlı bir otel olan Divan Erbil; bir ve iki yatak odalı çatı apartman daireleri, rezidansları, süit ve deluxe odalarıyla, misafirlerine Divan’ın üstün hizmet kalitesini yaşatmayı amaçlıyor. 40 metrekareden büyük olan modern ve şık döşenmiş Deluxe odalarıyla otel, business konseptli bir otelin tüm olanaklarını sunuyor.  Otelin 21. Katında yer alan QI 21 Sushi ve Grill Restaurant, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan Seasons Restaurant, Teras Bar,  SPA & fitness center ve kapalı...