05 / 05 / 2024

Trpharm İlaç Üretim Tesisi

Trpharm İlaç Üretim Tesisi

Merkezi Türkiye’de bulunan ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde aktif olarak çalışan Trpharm, global ilaç firması olma hedefi doğrultusunda yeni yatırımına Çerkezköy’de başladı.

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

YÖK 32 bin 554 lira maaşla personel alacak! YÖK personel alımı başvuru şartları neler?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) 32 bin 554 Türk Lirası maaşla personel alımı yapacak. Peki YÖK personel alımı başvuru şartları neler? İşte tüm ayrıntılarıyla YÖK personel alımı 2022...

Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılmayacak!

Ankara Bölge İdare Mahkemesi'nden, Etimesgut'ta tarımsal üretim alanı olan Atatürk Orman Çiftliği Birinci Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı'nın "askeri alan" şeklinde yapılaşmaya açılmasına izin çıkmadı. 

Ercan Aksoy: Yapılaşma faylara göre yapılmalı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, fayların yerine, deprem üretme potansiyellerine göre yapılaşma ve yerleşme alanları yapılması gerektiğini söyledi.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Gush Emlak Turizm Gıda İthalat Ve Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gush Emlak Turizm Gıda İthalat Ve Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohd Al Saıfı, Khaled Rahamahleh ve Laıth Shamout ortaklığında kuruldu. 

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Sedat Türkmen: Zemine göre yapılaşma olmalı!

Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Sedat Türkmen, depremlerin zemin türüne göre farklı zararlar verebildiğini belirterek, yapılaşmaların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Trpharm İlaç Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Merkezi Türkiye’de bulunan ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde aktif olarak çalışan Trpharm, global ilaç firması olma hedefi doğrultusunda yeni yatırımına Çerkezköy’de başladı.

Türk çelik ihracatında üretim yüzde 5,1 arttı!

Türk çelik ihracatı, sektörün performansını olumsuz etkileyen tüm faktörlere rağmen yeni yıla üretim artışıyla girmeyi başardı. Yüzde 5,1 artışla 1,3 milyon ton ihracata ulaştı

Konya'da kırsalda yapılaşma kolaylaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası’nın ardından kırsal yerleşim alanlarında yapılaşmanın kolaylaşmasını, üretim ve kırsal yaşamın desteklenmesini sağlayacak çalışmaları hayata geçiriyor.

Trpharm İlaç Üretim Tesisi Haberi

Trpharm İlaç Üretim Tesisi

45 milyon euro’luk yatırımla, 15 bin metrekarelik kapalı alanda biyoteknolojik ilaç üretim tesisini hayata geçirecek Trpharm, özellikle romatoloji, inflamatuvar hastalıklar, onkoloji ve nadir hastalıklara yönelik ilaç üretecek.


2018 sonunda faaliyete geçecek olan tesis, hücre düzeyinden başlayarak biyoteknolojik etken madde ve bitmiş ürünlerin üretimine hizmet edecek. Merkez, yıllık 200 kilogram etken madde üretimi ve saatte 3 bin 500 şişelik bitmiş ürün kapasitesine sahip biyoteknolojik bir üretim tesisi...