11 / 05 / 2024

Trump ABDnin En Zengin 400 Kişisi

Trump ABDnin En Zengin 400 Kişisi

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Donald Trump, En Zengin 400 Amerikalı listesinde 259'ncu sıraya geriledi!

Forbes 'En Zengin 400 Amerikalı' listesini açıkladı. Emlak zengini olan ABD Başkanı Donald Trump bu yıl listede 259'ncu sıraya geriledi...

Trump'ın 'vergi kaçırdığı' iddiası ABD'nin gündemine oturdu!

New York Times gazetesinin gündeme getirdiği "Trump, ailesinin milyonlarca dolar vergi kaçırmasına yardım etti" iddiası, ABD basınının en önemli gündem maddeleri arasında yerini aldı.

Trump müteahhit babasından 413 milyon dolar almış!

ABD Başkanı Donald Trump'ın babasının emlak imparatorluğundan bugünün parasıyla en az 413 milyon dolar aldığı, bunun büyük kısmının 1990'lardaki vergi usulsüzlükleriyle kazanıldığı iddia ediliyor.

Trump "ABD'nin en zengin kişileri" listesinde 92 sıra geriledi!

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

Ivanka Trump Türk mermerini dünyaya tanıttı!

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

Donald Trump'ın mal varlığı en az 1,4 milyar dolar!

Emlak milyarderi DonaldTrump'ın toplam mal varlığının en az 1,4 milyar dolar olduğunu gösteren beyannamede birçok gayrimenkul için sadece minimum fiyatların kullanılması, bu miktarın gerçekte çok daha yüksek olabileceğine işaret etti.

Trump'ın kızı ile damadının serveti 740 milyon dolar!

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki bilgilere göre ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka ile damadı Kushner'in geçen yılki gelirlerinin 195 milyon, toplam servetlerinin ise 740 milyon dolar.

Donald Trump'ın serveti 3,5 milyar dolara geriledi!

Microsoft'un kurucusu Gates, Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl da zirvede yer aldı. Trump'ın serveti geçen yıldan bu yana 1 milyar dolarlık kayıpla 3,5 milyar dolara geriledi.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Trump ABDnin En Zengin 400 Kişisi Haberi

Trump ABDnin En Zengin 400 Kişisi

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Forbes, Trump'ın ilk kez "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde olmadığını açıkladı.

Trump'ın emlak sektöründeki servetinin yaklaşık 2,5 milyar dolar olduğunun altı çizilen açıklamada, Trump'ın ilk 400'e girmeyi 400 milyon dolar ile kaçırdığına dikkat çekildi.

600 MİLYON DOLAR KAYBETTİ

Diğer taraftan Trump'ın koronavirüs salgınının başından bu yana 600 milyon dolar kayba uğradığı da aktarıldı. 

Forbes'un ABD'nin en zenginleri sıralamasında, 2016 yılında ABD başkanlığına seçildiğinde 156'ncı sırada olan Trump, görevinin son yılı olan 2020 yılında 339'unculuğa kadar düşmüştü. 

Söz konusu listede Amazon'un Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos, 201 milyar dolar ile ilk sırada ybulunuyor....