03 / 05 / 2024

Trump avm logo değişikliği

Trump avm logo değişikliği

2013'ü yenilik yılı olarak kabul eden ve logosu başta olmak üzere pek çok değişiklik yapan Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi, bu değişimin pozitif sonuçlarını almaya başladı...

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

AVM’ler sosyalleşiyor!

Rekabetin giderek kızıştığı İstanbul’daki alışveriş merkezleri eğlence alanlarıyla fark yaratıyor. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “AVM’ler artık sosyalleşiyor. Bu alanlara yatırım artıyor” dedi.

Trump AVM'de eğlence doludizgin!

Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler.

Ünlü sanatçı Trump AVM'de imza günü düzenledi!

Plâcido Domingo, hayranlarıyla İstanbul'daki konserinden önce Trump AVM'deki D&R'da düzenlenen imza gününde buluştu. Albümünü imzalayan sanatçı, ricaları geri çevinneyip bazı hayranlanyla fotoğraf da çektirdi.

Trump avm logo değişikliği Haberi

Trump avm logo değişikliği

2013'ü yenilik yılı olarak kabul eden ve logosu başta olmak üzere pek çok değişiklik yapan Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi, bu değişimin pozitif sonuçlarını almaya başladı. 


Trump Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçi sayısı son bir yılda yüzde 70 oranında arttı. Artık günde ortalama 20 bin ziyaretçi ağırlıyor. AVM'nin dikkat çekici projelerinden biri ocak ayı başında açılması planlanan Trump Cadde olacak. İzzet Çapa'nın tasarladığı Trump Cadde için 6 milyon dolarlık yatırım yapıldı. 25 markanın yer aldığı Trump Cadde için hiçbir masraftan kaçınılmadı. Hatta AVM'nin teras katında yer aldığı için projede rüzgar mühendisleriyle çalışıldı. 


Rüzgar mühendislerinin öncelikle rüzgarların yönlerini tespit ettiğini ve projenin bu doğrultuda çizildiğini söyleyen Tnımp Tovvers Genel Müdürü Bülent Kural, "Proje doğrultusunda rüzgar kesici paneller döşendi. Bunlar özel paneller. Hava sirkülasyonunu kesinlikle kesmiyor....