06 / 05 / 2024

trump cadde 2014

trump cadde 2014

Trump Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa’yla hayata geçirdiği ve 25 markanın hizmet vereceği Trump Cadde, bugün iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek partiyle kapılarını açacak...

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Deniz GYO Bahçeşehir 3. Cadde değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mah. 3.Cadde'de 68 adet Bağımsız Bölüme ilişkin 26 Aralık 2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen değerleme raporunu revizesini yayınladı.

Samsun Çiftlik Cadde AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti. İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

Altıncı Cadde Nişantaşı'nda açılıyor!

Elif Dürüst, kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. 'Altıncı Cadde'nin ilk mağazasını Trump Alışveriş Merkezi'nde açan Dürüst dördüncü mağazasını bugün Nişantaşı'nda açacak.

Bağcılar Belediyesi, 2014'te 270 milyon 488 bin kilo katı atık topladı!

Her gün 2800 cadde ve sokakta çevre temizliğinin yapıldığı Bağcılar’da 2014'te 270 milyon 488 bin 520 kilogram katı atık toplandı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 545 kişilik ekip 24 saat çevre temizliği yapıyor.

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Batı Şehir projesi TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı' nın yanında yer alıyor. Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00' da Batışehir satış ofisinde yapılması planlanıyor.

Trump Alışveriş Merkezi aylık ziyaretçi sayısını yüzde 70 arttırdı!

Trump Alışveriş Merkezi mağaza karmasına katılan yeni markalar, 25 markanın yer aldığı sosyal yaşam merkezi Trump Cadde, özel kampanyalar ve düzenlenen etkinliklerle birlikte aylık ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 70 artırdı.

2014 yılı emlak vergisi yeniden değerleme oranı!

2014 yılına ait bina, arsa ve arazi vergi değerleri; Şehir, Semt, Cadde ve Sokaklara göre yeniden belirlendi. 2014 yılı emlak vergisi yeniden değerleme oranı nedir? Vergi nasıl hesaplanır?

Trump Cadde'ye ikinci ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu...

Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

Cadde 24 ticari birimler lansmanı 20 Ekim'de!

Aziz Yeniay ve de Ahmethan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek basın toplantısı 20 Ekim 2014 Pazartesi günü Mall Of İstanbul'da yer alan Cadde 24 Kurumsal Ofis'te saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

trump cadde 2014 Haberi

trump cadde 2014


Trump Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa’yla hayata geçirdiği Trump Cadde, bugün iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek partiyle kapılarını açacak. Toplam 25 markanın konteyner’larda hizmet vereceği, alışveriş merkezinin teras katında yer alan Trump Cadde, sokakları ve meydanlarıyla sosyal yaşama yepyeni bir renk...