21 / 05 / 2024

Trump Residence Tower

Trump Residence Tower

Trump Residence Tower 'da yer alan rezidansların metrekare birim fiyatları 7 bin dolardan başlangıç gösteriyor

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Güneşli G Tower güncel fiyat!

Divan Residence at G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Polat Tower Residence'ta 19,5 milyon TL'ye satılık ticari alan!

Polat Tower Residence'ta 2 bin 954 metrekarelik ticari alan satılıyor. Çok amaçlı kullanıma uygun olan ticari alan 19 milyon 500 bin TL'den satışa çıktı.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Divan Residence at G Tower satış fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te inşa edilen Divan Residence at G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Residence at G Tower satış fiyatları...

Divan Residence G Tower fiyat!

"1+1'den ne istenir? Yaşayacaksanız, 7/24 konforu, yatırımcıysanız yüksek kazanç." sloganı ile tanıtılan Divan Residence at G Tower Projesi, Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçiriliyor.

Divan Residence at G Tower teslim tarihi!

Toplam 430 adet daireden meydana gelen Divan Residence at G Tower projesi 195 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Divan Residence at G Tower teslim tarihi...

Trump Residence Tower Haberi

Trump Residence Tower

Doğan Holding'in hayata geçirdiği Trump Towers projesi kapsamında rezidans satışlarının yüzde 70'i tamamlandı. Trump Towers İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 7 bin dolar ise 9 bin 500 dolar arasında değişiyor. 


204 konuttan meydana gelen Trump Towers projesi, Mecidiyeköy'de yer alıyor. Trump Towers Mecidiyeköy'de yer alan konutların alanları 94 ila 686 metrekare arasında değişiyor. 


Trump Residence Tower projesi kapsamında 37 kat bulunuyor. Proje kapsamında özel lounge, daire özel şarap kavı, fitness center, vale bulunuyor. 


Ayrıca Trump Office Tower projesi kapsamında ise 36 kat bulunuyor. Projedeki ofisler 161 ile 650 metrekare arasında değişiyor. Trump Office Tower Mecidiyeköy'de resepsiyon, Trump AVM ve fitness center yer alıyor. 


http://www.trumpistanbul.com.tr/

0212 348 78...