23 / 05 / 2024

Trump Towers satışlar

Trump Towers satışlar

Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, Ramazan’ın alışveriş merkezlerini olumlu yönde etkilediğini söyleyerek, “Çalışan kesim iftarlarını AVM’lerde yapıp evine öyle gidiyor. Sektöre hareketlilik geldi” dedi...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Başaran Mina Towers 2016 satışları!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Başaran Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor.Başaran Mina Towers 2016 satışları...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Elmar Towers'ta satışlar 18 Nisan'da başlıyor!

Ankaralı üç işadamının kurduğu Elmar Yapı’nın, Eskişehir yolu üzerinde 650 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Elmar Towers’ta satışlar 18 Nisan’da başlıyor..

Ankara Marina Towers'ta satışlar başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamı getirecek Marina Ankara projesini Çankaya Oran'da hayata geçirmeye başladı. Marina Ankara'nın ilk konsepti Marina Towers, satışa sunuldu..

Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı! 1+1 daireler 145 bin TL' den başlıyor!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesinde toplam 440 adet daire bulunuyor. 17 kattan oluşan proje 6 blok halinde yükseliyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı. Daireler 145 bin TL' den başlıyor.

Trump Towers Araplar için alım turları düzenlenecek!

Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor...

Trump Towers İstanbul Dubai'de görücüye çıktı!

Avrupa' nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim'de Dubai'de gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından 'Cityscape Global 2013'te yabancı yatırımcıların karşısına çıktı...

Trump Towers'taki rezidans ve ofislerin yüzde 12'si yabancılara satıldı!

Metro bağlantısı, isim ve logo değişikliğle ziyaretçi sayısını artıran Trump Towers, projedeki ofis ve razidansların yüzde 12'sini yabancılara sattı.

Trump Towers'a yabancılar yoğun ilgi gösteriyor!

Mecidiyeköy'de yükselen Trump Towers İstanbul'a yabancı şirketler yoğun ilgi gösteriyor

Trump Towers Residence’da son daireler! Metrekare 7 bin dolar!

Residence, ofis ve alışveriş merkezi bölümlerinden oluşan Trump Towers İstanbul’da rezidans dairelerin yüzde 70’inin satışı tamamlandı. Kalan sınırlı sayıda daire, elit bir yaşamın yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Kartal Panorama Towers Residence'ta satışlar tamamlandı!

15 katlı 2 blok halinde yükselen Panorama Towers projesinde yer alan tüm konutların satışları tamamlandı...

Trump Towers satışlar Haberi

Trump Towers satışlar

Ramazan nedeniyle İstanbul’da kalan ya da yazlıklarından İstanbul’a dönüş yapanların alışveriş merkezlerini tercih ettiğini söyleyen Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, “Tüketiciler, sıcak havada klimalı ve serin bir ortam arıyor. Mağazaları dolaşarak, indirimden alışveriş yaparak vakit geçiriyor. Özellikle çalışan kesim akşam iftarını yapıp, biraz dolaşıp evine gidiyor. Ramazan’ın sektöre hareketlilik sağladığını söyleyebiliriz” dedi.

Temmuz ayının ilk haftasında sektörde durgunluk yaşandığını vurgulayan Kural, “Ancak hem Ramazan ayı hem de indirimler dolayısıyla ikinci haftanın başından itibaren piyasalar hareketlendi. Yaz ayları alışveriş merkezleri için sakin, dingin aylardır ama biz bu sene ziyaretçi rakamlarımızda bir düşüş yaşamadık” diye konuşmadı.


En dip indirim...

Bu yıl tatillerin ağırlıklı olarak Ramazan ayının öncesine ve sonrasına yoğunlaştığını belirten Kural, “Bayram haftasıyla birlikte eylül ayı başına kadar İstanbul nüfusunda bir azalma...