06 / 07 / 2024

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Elektrikli bisiklette kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Lucky’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki’nin çevreci elektrikli mopedi Lucky modelinin Ekim 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Lucky moped kaç lira oldu? İşte, Yuki Lucky’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

TSKB GYO 2021'de 1.7 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

TSKB GYO'nun kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen satış ve kiralama işlemleri kapsamında; 2021 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 1 milyon 772 bin 788 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı. 

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

TSKB GYO'dan 2020'de 2.3 milyon TL'lik kiralama!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 2.317.209 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binası 2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 1486 ada ve 76 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Fındıklı Genel Müdürlük Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fındıklı Ofis Binası 1 ve 2'y'e ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Yeni Havalimanı hem çevreci hem tasarruflu!

Kendi enerjisini üreten, çevreci, engelsiz ve yeşil olarak hayata geçirilen, yılda 19 bin hanenin tükettiği elektrik ve 5 bin 500 hanenin tükettiği kadar su tasarrufu ile 33.2 milyon TL cepte kalacak.

TSKB GYO finansal tablo dipnot değişikliği yapıldı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Denetim Raporunun 3 ve 23.2 no'lu dipnotlarında yer alan bir kısım veriler düzeltti...

TSKB GYO 2017'de 2.5 milyonluk kiralama sözleşmesi imzaladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortakığı 2017 yılında toplam yıllık 2 milyon 505 bin 135 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binasının değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fındıklı Ofis binası 1 ve 2'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Edirne Katı Atık Tesisleri 2 ay sonra açılıyor!

Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri'nin inşaatının 2 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tesisin Türkiye'de ki üç-dört tane çevreci tesisten biri haline geleceğini söyledi.

TSKB Fındıklı Ofis Binası 2'nin değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada TSKB Fındıklı Ofis Binası 2'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi Haberi

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.


Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğince, çevreye duyarlı firmaları ön plana çıkarmak, diğer kurum ve kuruluşları da bu konuda teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi verilen "Çevreci Tesis Ödülleri" Hilton Convention Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 


Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, törende, Dünya Sağlık Örgütü'nün sağlığı "bireyin ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olması halidir" şeklinde tarif ettiğini belirterek, bunların altyapısını oluşturan en önemli zeminlerin başında şehir yöneticilerinin, belediye başkanlarının geldiğini söyledi.


Şehir yöneticilerine ve şekillendiricilerine düşen en önemli sorumluluğun, geleceğin daha medeni koşullarda devredebilecek noktaya taşınması olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Sömüren, istismar eden, oradan alan değil, önemli olan tam aksine...