08 / 05 / 2024

tskb gyo türkiye sınai kalkınma bankası payı ne kadar

tskb gyo türkiye sınai kalkınma bankası payı ne kadar

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş paylarından 0,68 fiyat aralığından 250.000 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Bununla birlikte TSKB GYO'daki payı yüzde 65,18 seviyesine ulaştı...

İstanbul’da 1 metrekare konut fiyatı 42 bin TL'ye, Türkiye genelinde ise 28 bin TL'ye yaklaştı!

GYODER'in Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 3. Çeyrek Raporu’na göre, Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 27,840 liraya ulaştı. İstanbul'da ise en yüksek metrekare fiyatı 41,766 TL oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Konutta arsa krizi! Türkiye'de arsa maliyeti rekor seviyede! 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut üretiminde arsa maliyetine dikkat çekerek, Türkiye'nin arsa maliyeti en yüksek ülke olabileceğini belirtti...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

TSKB GYO'nun çıkarılmış sermayesi 650 milyon TL oldu!

TSKB GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'den 650 milyon TL'ye artırılmasına ilişkin bedelli sermaye artırımının tamamlanması üzerine, SPK'ya yapılan başvuru yapılmıştı. SPK'ya yapılan başvuru onaylandı, Kurul tarafından onaylı tadil metni yayınlandı. 

TSKB GYO'nun 150 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

TSKB GYO'nun 500 milyon Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 150 milyon Türk Lirası arttırılması SPK tarafından onaylandı.

TSKB GYO sermayesini 650 milyon TL'ye çıkaracak!

TSKB GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 150 milyon TL arttırılarak 650 milyon Türk Lirası'na çıkarılması işlemi kapsamında  hazırlanan Taslak İzahname yayınlandı. 

TSKB GYO'nun 10.9 milyon euroluk kredisi TL'ye dönüştü!

TSKB GYO'nun Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'den kullandığı 11 milyon Euro tutarındaki ve son durum itibarıyla 10 milyon 900 bin Euro anapara bakiyesi bulunan kredi aynı vade ile TL'ye dönüldü. 

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

tskb gyo türkiye sınai kalkınma bankası payı ne kadar Haberi

tskb gyo türkiye sınai kalkınma bankası payı ne kadar


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


31.01.2014 tarihinde TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,68 fiyat aralığından 250.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 31.01.2014 tarihi itibariyle %65,18 seviyesine...