03 / 05 / 2024

tskb iş gyo birleşme

tskb iş gyo birleşme

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını açıkladı.

İş GYO ile TSKB GYO birleşmeyecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve TSKB GYO’nun birleşme işleminden vazgeçildi.

İş GYO ile TSKB GYO birleşmesinde son durum!

İş GYO ile TSKB GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.

İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme işlemleri devam ediyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme işlemleri bildirisi yayınlandı.

TSKB GYO ve İş GYO'nun birleşme süreci sürüyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO birleşme sürecinde Hukuki Danışmanlık alınması hakkında bildirisini yayınladı.

İş GYO, İş Yatırım Menkul Değerler'den danışmanlık hizmeti alacak!

İş GYO, TSKB GYO ile birleşme sürecinin yürütülmesi ve ayrılma hakkının kullanılması kapsamında İş Yatırım Menkul Değerler''den danışmanlık ve aracılık hizmeti alınmasına oy birliği ile karar verdi.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede aylık 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

tskb iş gyo birleşme Haberi

tskb iş gyo birleşme


TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını ı Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı.


Türkiye'nin en değerli gayrimenkul şirketi olan TSKB Gayrimenkul konut üretiminde yeni projeleri ile tanınan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme kararı aldı. 


Kap Açıklaması:

Yönetim Kurulumuzun 18 Kasım 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Şirketimizin, mevcut kira gelirlerinin artırılması ve portföyün çeşitlendirilmesi kapsamındaki yatırım stratejisi doğrultusunda ve birleşme sonucu yaratılacak sinerji dikkate alınarak, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu...