04 / 05 / 2024

TT Arena Beşiktaş

TT Arena Beşiktaş

Beşiktaş İnönü Stadının tesis olma çalışmaları için yıkılacak olan stad sonrası Beşiktaş'ın nerede oynayacağı ikilemde kaldı. Galatasaray TT Arena'da Beşiktaş'ın oynamasına izin vermiyor

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'ya gelen ziyaret taleplerine yanıt!

Beşiktaş Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerle ilgili bir açıklama yaptı. Beşiktaş, Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TT Arena Beşiktaş Haberi

TT Arena Beşiktaş


Beşiktaş'ın son dönemlerdeki gündemi; gelecek iki sezonda maçlarını hangi statta oynayacağı. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra tesisleşme konusunda önemli bir adım atan ve güzel bir stada kavuşmak için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, harıl harıl inşaat süresi boyunca kullanacağı stadı arıyor.


Aslında en iyi formül, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetimin bu konuya soğuk yaklaştığı biliniyor. Şimdi soru şu: Devletin yaptığı bir stat... Olağanüstü bir dönem ve zorunluluktan kaynaklanan nedenler söz konusu... Nasıl olur da büyük bir camia, başka büyük camiaya bu konuda yardımcı olmaz? Bunu anlamakta ben de güçlük çekiyordum. Önce Galatasaray yönetimiyle ardından da konuya çok yakın isimlerle görüştüm. Öncelikle şunu tekrar söyleyelim. Galatasaray yönetimi Beşiktaş'ın teklifine mesafeli duruyor.


Beşiktaş'da İnönü Stadını vermemişti


İşin arka planında geçmişten kalan bir hesap...