17 / 05 / 2024

TT Arena mimarlarından Belgin Koz

TT Arena mimarlarından Belgin Koz

Mimar Belgin Koz, Galatasaray Spor Kulübü'nün Türk Telekom Arena Stadı'nın mimarlarlarındandır. Belgin Koz, firmasını 1988'de Ankara'da kurmuştur. Peki Mimar Belgin Koz kimdir? İşte Belgin Koz'un biyografisi...

Türkiye'nin ünlü mimarlarından deprem yorumu!

Depremle ilgili gerçekleri paylaşan mimarlar, depremin önlenemez jeolojik bir olay olduğunu belirtiyor. Mimarlara göre deprem konusunda asıl muhatap jeologlar değil; şehir planlayıcıları, sosyologlar, mühendisler ve elbette kendileri olmalı.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

11 maddede evlerde sonbahar dekorasyonu 2018!

f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan; Eylül döneminde evlerde yapılabilecek değişiklikler hakkında bilgiler verdi...

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Evde hızlı dekoratif değişiklikler için 10 ipucu!

Evinizi tümüyle değiştirmeye çalışmak çok masraflı olabilir. Bursa çıkışlı f2msgrup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yapacağınız küçük değişikliklerle evinizi nasıl yenileyebileceğinizi anlattı.

Kuzguncuk'ta kentsel dönüşüm tedirginliği!

İstanbul’un kimliğini koruyan son bölgelerinden Kuzguncuk kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kuzguncuklular Derneği Başkanı mimar Tülay Atabey ve Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın açıklamalarda bulundu.

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

2018 yazına özel 9 önemli dekorasyon önerisi!

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

Namangan Tema Park, Özbekistan Cumhurbaşkanı’ndan tam not aldı!

Kanal İstanbul’un çevresinde oluşacak Yeni Şehir projesinin mimarlarından biri olan Dome Partner’s Mimarlık, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in beğenisini kazandı.

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

TT Arena mimarlarından Belgin Koz Haberi

TT Arena mimarlarından Belgin Koz

Belgin Koz kimdir?


Mimar Belgin Koz, 1985 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Merih Karaaslan ve Umur Erkman’ın ofislerinde çalıştı. 1988 yılında kendi adıyla kurduğu mimarlık ofisinde ağırlıklı konut projeleri olmak üzere, ofis, laboratuvar, hastane, fabrika gibi çeşitli sektörlerde mimari ve iç mimari projeleri yapmaya devam etmektedir.



Belgin Koz!


1988 yılında Belgin Koz tarafından Ankara’da kurulmuştur. Ağırlıklı konut olmak üzere, fabrika , ofis ve sağlık sektöründe çeşitli ölçeklerde mimarlık ve iç mimarlık projeleri ve uygulamaları yapmaktadır.



Belgin Koz tarafından tasarlanan konsept projeler!


Galatasaray Aslantepe Stad, Bakü Resort Hotel ve Dış Ticaret M. Dünya Ofisleri.



Belgin Koz ve Belgin Koz Mimarlık iletişim bilgileri!


Belgin Koz Architects

Adres: MİK Mühendislik Müşavirlik San. Tic. LTD. ŞTİ 

Tel: 0312 442 40 51  

Fax: 0312 440 23 01 

E- Posta: [email protected]

Web...