02 / 05 / 2024

TT Arenanın yanına kapalı spor salonu mu yapılacak

TT Arenanın yanına kapalı spor salonu mu yapılacak

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi açıklayan başkan Dursun Özbek " TT Arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonunun isim haklarının sponsora verip minimum 50 milyon Euro isim hakkı satacak." dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Aile Bakanlığı'nın yanı sıra ev hanımlarına müthiş haber! 7.050 TL maaş verilecek

Aile Bakanlığı tarafından verilen yardımların yanı sıra İŞKUR tarafından da ev kadınlarına yönelik önemli programlar hazırlanıyor. İŞKUR tarafından ev kadınları için çok önemli bir program hazırlandı. Detayları haberimizde...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

İrem Derici ailesinin yanına taşındı!

Saplantılı hayranını savcılığa şikayet eden İrem Derici, korktuğu için evinden taşınma kararı aldı. Derici, ailesinin yanına yerleşti.

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

TT Arenanın yanına kapalı spor salonu mu yapılacak Haberi

TT Arenanın yanına kapalı spor salonu mu yapılacak

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi “Bizi 1-1 yıl Avrupa’dan men etmek istiyorlar” diyerek açıklayan başkan Dursun Özbek şubat ayının sonunda açıklanacak karara kadar hummalı bir çalışma içine girecek. UEFA’nın G.Saray’ın 2015-16 sezonu için gerekli olan mali kriterleri karşılamadığını açıklamasının ardından önceki gün medyanın karşısına geçerek kulübü bekleyen tehlikeyi bizzat açıklayan Özbek’in konuşmasında sık sık dile getirdiği aksiyon planı 3 ana maddeden oluşuyor. 

1- İlk olarak başkan, daha önce Beşiktaş’ın, bu sezon ise Trabzonspor’un uyguladığı gibi FEDA yapmayacaklarını belirtse de sadece futbolcularla değil kulübün bünyesinde tüm sporcularla toplantı yapacak. Bu toplantıda kimse zorlanmayacak ancak şöyle bir yol izlenecek. Kulübün içinde bulunduğu durumu aktarıp, bu durumdan sonra kendi maç başı, garanti ücretinden oyuncular indirim yapmak isterse kabul edecek. Yani istemeyecek, bekleyecek.

ORGANİZASYONLAR YAPILACAK

2- Daha...