22 / 05 / 2024

tt arenaya çatı yapılacakmı

tt arenaya çatı yapılacakmı

Galatasaray’ ın Mayıs 2013’e kadar TT Arena’nın çatısını yaptırması gerekiyordu. Sarı-Kırmızılı kulüp 6 milyon euro, ‘Zemin oturmadı’ ve ‘Rüzgârda uçar’ diye bugüne kadar yaptırmadı....

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

Divan Residence at G Tower satışa çıktı! 370 bin TL!

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan Grup,Divan Residence at G Tower projesini tanıttı.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

ÇATIDER’den gençlere AB destekli çatı daveti!

ÇATIDER, çatı sektöründe eğitimli iş gücünün artması ve çatıcılık eğitiminin geliştirilerek cazip hale getirilmesi için Avrupa Birliği'nin desteğiyle yürüttüğü 'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni başarıyla tamamladı

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

TT Arena Stadı'nın catısı kapanıyor!

Galatasaray, geçmişte büyük krizlere neden olan TT Arena’nın çatısını kapatma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek de başkanlık seçimlerinde vaad olarak, ilk işinin çatıyı kapatmak olduğunu duyurmuştu.

ÇATIDER öğretmen ve öğrencilere çatı sektörünü anlattı!

ÇATIDER, sektördeki eğitimli iş gücü ihtiyacını karşılamak için AB desteğiyle yürüttüğü eğitim projesi kapsamında, çatı sektörünün önde gelen kuruluşlarının temsilcileri ile meslek lisesi öğretmenlerini buluşturdu.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi'nin temelleri atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Tesisi'nin temel atma töreni öncesinde yapım ve müşavirlik işi başlama toplantısı düzenleyerek, projeyi tanıttı.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi"niıı ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda faaliyete geçecek!

Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

tt arenaya çatı yapılacakmı Haberi

tt arenaya çatı yapılacakmı


Yağmur yağar, göl olur... Güneş görmez gölgede çimleri bitmez. Kar yağar maç iptal olur. TT Arena’da tam bir çatı skandalı yaşanıyor. Açıldığı günden beri yoldan ulaşıma dertleri bitmeyen Seyrantepe’de kriz dün çatıya çıktı. Geçen sezon da benzer bir senaryo yaşanmıştı. 23 Ekim’de oynanan Şampiyonlar Ligi’ndeki Cluj maçında zemin göle dönmüş, drenaj sistemi yüzünden G.Saray yönetimi çatırdamıştı. Devre arasında stadın zemini düzeltildi ama bu kez de güneş görmediği için çimler oturmadı. Arena, düne kadar sorun çıkarmadı ama Juventus maçında çatı çöktü. Peki TT Arena’nın çatısı neden yapılmıyor? Bu soruna neden kökten çözüm bulunmuyor?


YAPMASAK DAHA UCUZA GELİR Mİ?


G.Saray ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü arasında 3 Mayıs 2011 tarihinde imzalanan protokol ve varılan 49 yıllık anlaşmaya göre çatının yapılma sorumluluğu Sarı-Kırmızılı kulübe...