05 / 05 / 2024

tta gayrimenkul hatay

tta gayrimenkul hatay

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Erzurum, Karamanmaraş, Kocaeli, Manisa, Diyarbakır, Düzce, Erzincan ve Hatay illerinde 15 gayrimenkuller Satış yöntemi ile özelleştirilecek.

2 ildeki arsa, arazi ve konut satılıyor! KDV'den muaf, yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Milli Emlak Yalova Merkez'de 2 gayrimenkul, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Arsuz'da konut satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihleri...

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 129 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Hatay Payas'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 128 milyon 976 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay'da 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 156 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 108 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

tta gayrimenkul hatay Haberi

tta gayrimenkul hatay

TAŞINMAZLAR “SATIŞ” YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR


TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünden:


tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.


1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için taşınmazlar için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin Kuruluşun aşağıdaki adresine son teklif verme günü saat 16.00’ya kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4) İhalelere katılmak için “İhale Şartnamesi”nin satın alınması zorunludur. İhale Şartnamesi; Kuruluş’un; T.C. Ziraat Bankası Gazi Mahallesi Şubesi/ANKARA nezdindeki TR21 0001 0008 9802 3640 5768 41 no.lu hesabına yukarıdaki tabloda belirtilen tutar yatırılarak...