30 / 04 / 2024

tual bahçekent inşaat çalışmaları

tual bahçekent inşaat çalışmaları

Dağ Mühendislik'in Başakşehir-Hoşdere'de hayata geçirdiği Tual Bahçekent projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak.

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

264 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Türkiye'de hayata geçirilen millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Murat Kurum, 264 millet bahçesinin inşaatının sürdüğünü söyledi.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

tual bahçekent inşaat çalışmaları Haberi

tual bahçekent inşaat çalışmaları

Emlak Konut ile TOKİ güvencesiyle ve Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Tual Bahçekent projesi 1.730 daireden oluşuyor. Proje Başakşehir'in Hoşdere bölgesinde konumlandırılıyor.

İnşaat başladı

İnşaat çalışmalarının 5 parselden oluştuğu Tual Bahçekent projesinde 1. ve 2. parsellerde hafriyat çalışmaları başladı. İnşaat çalışmalarının henüz başında olan projede inşaat yaklaşık yüzde 4 seviyelerinde. Projenin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


190 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Tual Bahçekent projesinde 1730 konutun dışında 186 adet dükkan, özel okul, özel yurt, özel hastane ve devlet okulu gibi alanlar yer alacak. 

Fiyatlar 225 bin 500 TL'den başlıyor

Daire büyüklüklerinin 72 metrekare ile 175 metrekare arasında değiştiği Tual Bahçekent projesinde 1+1 daireler 225 bin 500 TL'den, 2+1 daireler 370 bin 500 TL'den ve 3+1 daireler 444 bin 400 TL'den başlayan...