30 / 04 / 2024

tuba altıntop kuveyt konut projesi

tuba altıntop kuveyt konut projesi

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk parasını güvence altına almak isteyenler için “Alacağım Güvende Sistemi” ni geliştirdi. Kuveyt Türk'ün müşterisi olun veya olmayın güvenli hesapta tutulan para, yapmak istediğiniz satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına iletiliyor, gerçekleşmezse alıcının hesabına iade ediyor...

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Kuveyt Türk altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek!

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve bireysel yatırımcıların tasarruflarının kazanca dönüştürülmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek...

Kuveyt Türk'ten kurumsal kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "Altı farklı kurumdan 18 ayrı fonun katılım gösterdiği ihraçta 50 milyon TL talep toplanarak işlem kapanmış oldu" dedi.

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Altıntop tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamdi Altıntop Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Orkun Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Rafet El Roman’ın Beyoğlu’ndaki ofisine haciz geldi!

Tuğba Altıntop 142 bin TL’lik tazminatı alamayınca Rafet El Roman'ın ofisini haczettirdi. Altıntop’un alacağı, yediemine teslim edilen hacizli eşyaların satılmasıyla ödenecek.

Rafet El Roman'ın Beyoğlu ofisine haciz geldi!

Boşanınca ortak oldukları müzik şirketinden hakkını alamayan Tuğba Altıntop, eski eşine tazminat davası açtı. Rafet El Roman parayı ödemeyince ofisini haciz memurları bastı.

tuba altıntop kuveyt konut projesi Haberi

tuba altıntop kuveyt konut projesi

 RAFET El Roman'ın eski karısı olan şarkıcı manken Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı. Yakın arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı'na gelen Altıntop'un bir yıllık reklam, tanıtım toplantısı ve billboard çalışmasını içeren anlaşma karşılığında yüksek bir ücret alacağı öğrenildi. 


Habertürk Magazin / Nuri...