01 / 05 / 2024

TÜÇEV yarışma tarihleri

TÜÇEV yarışma tarihleri

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında bir projeye imza atıyor. Ana konusunun "çevre" olacağı "Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması" ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira verilecek.

Yüzde 25 zam sınırı kiracı fırsatçılığı oluşturdu! Cem Seymen: Ev sahipleri mağdur, üzgün, yorgun!

Ev sahipleri yüzde 25 sınırının kendilerini mağdur ettiğini belirtiyor. Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist Cem Seymen, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Ünlü doktorun kiracı isyanı devam ediyor: Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı hız kesmeden devam ediyor Dr. Ayan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Ev alacağıma Çin’den pirinç tarlası alsaydım daha az pişman olurdum." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Pasifik GYO halka arz gong töreni yarın!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz töreni yarın Borsa İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

TÜÇEV yarışma tarihleri Haberi

TÜÇEV yarışma tarihleri

15 Kasım'da başlayan ve tüm üniversitelerin katılabileceği yarışmada, öğrenciler en az 4 kişilik gruplar oluşturacak. Yarışmanın kazananı 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek törende belli olacak. Birincinin 30 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmada ikinciye 20, üçüncü 10 bin TL verilecek. Yarışma kapsamında; 8 kişiye ise 5 bin TL mansiyon ödülü verilerek toplamda 100 bin TL ödül...