17 / 05 / 2024

tüekiye turizm

tüekiye turizm

Türkiye'nin resmi turizm portalı "Go Turkey", beş dilde yayına başladı. Önceleri yabancı turistlere yönelik yalnızca İngilizce yayın yapan portala, artık Türkçe, Frasızca, Almanca ve Rusça erişim de mümkün...

Mastercard ‘2023 Türkiye Turizm’ verilerini açıkladı! İngiliz turistler bu yıl kesenin ağzını açtı!

Mastercard, 2023 yılının ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artış gösterdi.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Sbf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sbf Yapı Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferat Yıldırhan ve Mtr Akaryakıt Yapı Turizm Entegre Hizmetler Otomot ortaklığında kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Türkiye turizm devi o ülkeyi geçti!

Dünya turizminde son yıllarda ilk 5 içinde yer alan Türkiye, bu yıl ilk kez ilk 3’e girmeyi de başardı. İşte detaylar…

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

tüekiye turizm Haberi

tüekiye turizm

AA muhabirinin siteden derlediği bilgiye göre, giderek genişleyerek daha işlevsel ve güncel bir yapıya kavuşan portal, Türkiye turizmine dair her türlü bilgiye en doğru ve hızlı ulaşma imkanı tanıyor.


Kültür ve Turizm Bakanlığıyla koordine içinde Türkiye'nin doğal, kültürel, sanatsal ve tarihsel değerlerini dijital ortamda tanıtmak ve Türkiye'nin miraslarını  paylaşmayı amaçlayan Go Turkey, yabancı misafirlerin 24 saat ulaşabilecekleri bir danışma merkezi  hizmeti sunuyor.


Portal, otel, uçak ve tur rezervasyonları, rehber talep etmeye imkan vermenin yanı sıra, yabancılar için önem taşıyan Türkiye'de ulaşım, para birimi, iklim, acil durum araması, trafik'te uygulanan cep telefonu ve alkol cezaları konularında bilgi sağlanıyor.


Türkiye'de eğlence, spor, yemek, eğitim, alışveriş, emlak ve ticaret hakkında bilgilerin de yer verildiği portalda, turistler için en ucuzu 2 avrodan magnetlerden, en pahalısı ise...