19 / 05 / 2024

Tufan Arkayın biyografi

Tufan Arkayın biyografi

Mimar Tufan Arkayın kimdir? Mimar Tufan Arkayın bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Tufan Arkayın, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı..

Yabancılara gayrimenkul satışları raydan çıktı! Arsa ve araziler yüksek tekliflerle vatandaşın elinden alınıyor!

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışlarının raydan çıktığını belirten Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yüksek tekliflerle vatandaşın elindeki toprakların alındığını söyledi. 

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

İslam Memiş'ten 1 Haziran tahmini! Hem altın hem de dolar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran için bir uyarıda bulundu. Memiş, büyük bir tufanın gelmekte olduğunu ve dolar, altın ve borsa gibi yatırım araçlarında işlem yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş’ten tufan kopartacak açıklama! Altın ve dolar bu hafta…

İslam Memiş, küresel çapta meydana gelecek bir büyük ekonomik krizin başlayacağını dile getirerek kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Altın kahini İslam Memiş’ten çok kritik açıklamalar! “Ekonomik tufan geliyor” dedi ve ekledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, küresel çapta yaşanacak bir büyük ekonomik krizin başında olduğumuzu, bu yüzden dünya ülkelerinin merkez bankalarının son birkaç aydır altın ve gümüş stokladığını, martta da buna devam edeceklerini söyledi.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşında zam tufanı! Rakamlar peş peşe geldi! Şimdi yeni maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin faydalandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Zam tufanı peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Gram altın o tarihte 1.500 TL! Büyük tufan geliyor! Herkes önlemini alsın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için öngörülerini paylaştı. Memiş, gram altım için 1500 lirayı işaret etti. İşte detaylar…

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de Abdullah Kaya tarafından kuruldu.

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Dolar kurunun tekrar 17 TL seviyelerine kadar yükselmesi ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten 'Dolar almayın' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve dolarda büyük tufanın ne zaman kopacağını açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve doların rekor kıracağı tarihleri açıkladı.

Tufan Arkayın biyografi Haberi

Tufan Arkayın biyografi

Tufan Arkayın kimdir?

Tufan Arkayın, 1955’de İzmir’de doğdu. 1980’de Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdi. Birçok dergi ve yayın organında karikatürleri yer aldı. 


Katıldığı yurtiçi ve yurtdışı yarışmalardan birçok ödül kazandı. Resim ve heykel çalışmaları olup, fotoğraf sergileri de açmaktadır.


1993’de İzmir’de kurmuş olduğu ARKAYIN Mimarlık bürosunda çalışmalarına serbest mimar olarak devam etmektedir. Tasarımını yaptığı Özel Konut, Siteler, Endüstriyel Yapılar, Otel ve Tatil Köyleri, Çarşı ve Ticaret Merkezleri, Eğitim Yapıları, Kentsel Tasarım İç Mekan ve Çevre Düzenleme projeleri İzmir ve çevresi ile Türkiye’nin bir çok ilinde uygulanmıştır ve uygulanmaya devam etmektedir. 


İzmir Serbest Mimarlar Derneği Üyesi olan A. Tufan Arkayın İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulunda üç dönem kurul üyeliği...