10 / 05 / 2024

Tufan Eren

Tufan Eren

Sürur İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulselam Fidan, Mustafa Özkars, Tufan Eren tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de Başakşehir'nde kuruldu

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

İmre Özbek Eren "Mahalle" ruhunu arıyor!

Mahalle kavramının dününü, bugününü ve yarınını inceleyen İmre Özbek Eren "Mahalle: Yeni Bir Paradigma Mümkün Mü?" adlı eseri raflarda yerini aldı.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haydar Eren imzasıyla kuruldu.

Eren Adalı, Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Dekorasyona meraklı elitler için yeni bir mağaza açıldı. Ünlü işadamı Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, ev dekorasyonuna sanatsal bir yorum katmak amacıyla İtalya'nın seçkin mobilya markalarını tek çatı altında toplayarak Ayn Design adıyla Nişantaşı'nda bir mağaza açtı.

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İsmail Yoleri imzasıyla kuruldu.

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şaban Gelmez tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Güzelce Turgay Şeren Stadyumu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Tufan Kentsel Dönüşüm ve Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Tufan Kentsel Dönüşüm ve Yapı Merkezi Limited Şirketi, Sevde Şen tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Tufan Eren Haberi

Tufan Eren

Sürur  İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulselam Fidan, Mustafa Özkars, Tufan Eren tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Sürur  İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sürur  İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi,...