26 / 07 / 2024

tugay inşaat Mia Burgaz

tugay inşaat Mia Burgaz

Bugüne kadar Bursa'da hiçbir konul projesinde uygulanmamış olan niteliklerin bulunduğu Melisa Residence Private projesinin çok dikkat çektiğini söyledi ve avantajlı lansman fiyatlarıyla birçok dairenin yeni sahipleriyle buluştuğunu belirtti.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Koç inşaat Mia projelerine yenilerini ekliyor!

İzmir'de faaliyet gösteren Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek, yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Tugay İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm yapacak!

Bursa genelinde kurguladığı projelerle emin adımlarla yoluna devam eden Tugay İnşaat, son yıllarda Mudanya lokasyonuna ağırlık vererek bölgede farklılık yaratıyor.

Tugay İnşaat Mudanya Güzelyalı'da yeni projelere imza atacak!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Tugay İnşaat, Güzelyalı ’da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi.

Koç İnşaat' tan İzmir' e yeni otel proje!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaat Gaziemir Otel projesi 2015 yılında teslim edilecek!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren KOÇ İNŞAAT, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Tugay İnşaat’tan Bir İddialı Proje Daha; Mia Burgaz!

Mudanya’da birbirinden önemli projelere imza atan Tugay İnşaat, yeni projesi Mia Burgaz’ı satışa çıkardı. Güzelyalı’da toplam bin 700 m² alanda yükselen proje 3 blokta toplam 42 daireden oluşuyor.

Selçuk Sukas Tugay İnşaat'a transfer oldu!

Gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanlarında İstanbul'da birçok başarılı projede görev aldıktan sonra Bursa'da 9 ayrı lansman yöneten Selçuk Sukas, Tugay İnşaat'a transfer oldu. Sukas artık yeni firmasında ter dökecek.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

tugay inşaat Mia Burgaz Haberi

tugay inşaat Mia Burgaz

MİA Burgaz projesi Tugay İnşaat'ın Güzelyalı'ya armağan ettiği, sahiplerinin lüks ve kaliteli bir yaşama imza atacağı bir proje olarak hazırlanıyor. 


3 Blok ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz; 1+1,2+1,3+1 normal daire; 2+1.4+1 ve 5+1 çatı dubleks seçenekleriyle. müşterileriyle buluşuyor. 


Tugay İnşaat Satış Müdürü Selçuk Sukas; satış rakamlarının 89,000 TL'den başlayacağını, şirket içi vade imkanlarının bulunacağını ve Mia Burgaz projesinin 12 ayda teslim edileceğini belirtti. 


Mia Burgaz projesinde; yetişkin havuzu, çocuk havuzu, havuz başı kafe, şifreli giriş sistemi, kamera takip sistemi ve özel peyzaj uygulamalarının olduğunu söyleyen Sukas. 

27 Eylül 2014'te satışa çıkan pro- esb jenin ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen müşterileri beklediklerini belirtti. 


Bursa...