18 / 07 / 2024

Tuğba Akıner

Tuğba Akıner

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Başar Ceylan ve Tuğba Akıner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Şile, Çavuş Mahallesi, Ortanca Sokak' ta kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı! 

23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanan dev sağlık kampüsü Başakşehir İkitelli Şehir Hastenesi'nin ilk etabı bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışta hastaneye ilişkin konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Van Tuşba Belediyesi, oto sanayideki kaçak yapıları yıktı!

Van Tuşba Belediyesi, oto sanayi sitesinde esnafların iş yerlerinin önüne yaptıkları eklentileri yıktı. Esnaf yıkımlara tepki göstererek yıkımlarda çifte standart uygulandığını iddia ettiler.

Mamak Başak Mahallesi'nde tapu sevinci!

Mamak Başak Mahallesi’nde 33 hektar alan üzerinde yapılan ve bin vatandaşı ilgilendiren imar değişikliğinin ardından hak sahipleri tapularına kavuştu.

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Kaymakamlığı ek hizmet binasına kavuştu. Başakşehir Belediyesi’nce yapılan Kaymakamlık ek hizmet binası İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Başakşehir'de gayrimenkul fiyatları hızla yükseliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir hakkında açıklamalar yaptı. Çetinsaya, ''Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor" diye konuştu.

Tuğba Akıner Haberi

Tuğba Akıner

Loft8 Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Başar Ceylan ve Tuğba Akıner ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Şile, Çavuş Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.


Loft8 Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak  dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurtiçi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...