22 / 05 / 2024

Tuğba Yurt mecidiyeköy

Tuğba Yurt mecidiyeköy

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu açıldı!

İstanbulluların büyük bir heyecan ve merakla beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nda ilk sefer saat 12:00 itibarıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun canlı bağlantıda verdiği startla başladı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun ilk sefer saati belli oldu!

İstanbulluların uzun süredir beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu yarın hizmete başlıyor. Tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seferlerin saat 12:00'de başlayacağını duyurdu.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor!

Temeli 2014'te atılan ve 6 ilçeyi birbirine bağlayan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor...

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1. Etap Mecidiyeköy - Mahmutbey Hattı’nda test sürüşleri devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Şubat Pazar günü metronun hizmete gireceği tarihi açıklayacak...

Kapadokya için başkanlığa yıkım yetkisi verildi!

Kültür Bakanı Nuri Ersoy, “Kapadokya Alan Başkanlığı’yla birlikte sanki bölgenin koruma statüsü azaltılmış gibi bir söylem var. Oysa Alan Başkanlığı’na yıkım yetkisi verildi” diye konuştu.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı Ocak 2020'de açılacak!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattını inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada hattın 2020'nin Ocak ayında hizmete açılacağını söyledi.

Ahu Tuğba'dan site yöneticisi ile tartışan manevi annesine destek!

Güzel oyuncu Ahu Tuğba, aidat borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı sitenin yöneticisi tarafından tehdit edilen manevi annesi Suzan Öktemer'in yardımına koştu...

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı!

İstanbul'un ikinci sürücüsüz metrosu Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’da yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ile Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşleri yarın itibariyle başlıyor.

Tuğba Yurt mecidiyeköy Haberi

Tuğba Yurt mecidiyeköy

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti. Annesini de yanına alan Yurt; sadece işi için İstanbul'da yaşadığını ve Bursa'yı çok özlediğini...