12 / 05 / 2024

TÜGİK ziyaret

TÜGİK ziyaret

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyet, ülke ekonomisindeki konumu hızla yükselen Gaziantep, Adana, Mersin, İskenderun ve Hatay’ ı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim geldi! Rakamları görenler, direksiyonu akaryakıt istasyonuna kırdı! 

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim geldi! Rakamları görenler, direksiyonu akaryakıt istasyonuna kırdı! İşte son dakika benzin, motorin LPG fiyatları...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

TÜGİK ziyaret Haberi

TÜGİK ziyaret

Gerçekleştirilen temasların ardından bir değerlendirme yapan TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, ziyaret ettikleri illerin Türkiye ekonomisindeki ağırlıklarını giderek artırdığını ve bu bölgedeki şirketlerin çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulduklarını belirtti. Erkan Güral, işsizlik konusunun ülke gündeminde her zaman dikkat çekici bir konumda bulunduğunu belirterek, “Türkiye’de işsizlik diye bir şey yok. Asıl sorun iş beğenmeme ve mesleksizlik sorunudur,”dedi. 


Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki TÜGİK heyeti Gaziantep, Adana, Mersin, İskenderun ve Hatay’ı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. TÜGİK heyeti, söz konusu şehirlerde bulunan çeşitli şirketleri de yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, ziyaret ettikleri illerde bölgesel sorunların yanı sıra eğitim ve işsizlik gibi konuları da değerlendirdiklerini belirtti. Güral, TÜGİK olarak sorunlara çözüm...