27 / 07 / 2024

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Çiçek imzasıyla kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Öner Tuğla Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Öner Tuğla Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Cemal Öner tarafından Pendik’te 59 bin 200 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Spartalı İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spartalı İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi Tuğba Ergüven tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara yöneldi!

İDDMİB Başkanı Mertöz, “Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracat pazarlarını artırması için sadece ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerdeki Türk müteahhitlerine değil, o ülkelerdeki yerel firmalara da satış yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Çiçek imzasıyla kuruldu.

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tüba Ulusaoy tarafından kuruldu.

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

Kalfalar Yapı Malzemeleri Trabzon'da yeni showroom açtı!

NG Kütahya Seramik’in Trabzon’daki iş ortağı Kalfalar Yapı Malzemeleri, yeni showroomunu hizmete açtı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, açılış töreninde konuştu..

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi'nden yeni strateji: Mercek Harekatı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek ‘mercek harekatı’na başladı. Mercek harekatında klasik alım heyetleri daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkili isimler Türkiye’ye getirildi..

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Çiçek imzasıyla  kuruldu. 


Tuğladünyası Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...