18 / 05 / 2024

Tuğra Emlak çalıştığı firmalar

Tuğra Emlak çalıştığı firmalar

Yur tiçi ve yurt dışındaki yapılanmasını sürdüren Tuğra Emlak, son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yatırımlarını bekletmeye alan Ortadoğu' lu yatırımcıyı yeniden Türkiye'ye kazandırmanın yollarını arıyor.

Emlak alırken dikkat edilmesi gereken yasal süreçler nedir?

Emlak alımı birçok vatandaşın hayatında gerçekleştireceği en büyük finansal kararlardandır. Yaşanan bu sürecin heyecan verici yanı sıra bir dizi karmaşık bir süreç ve sıralı prosedürleri de beraberinde getirmektedir. Yasal düzenlemeler prosedürler hakkında bilinmesi gerekenler. İşte haberin ayrıntıl

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Emlak alım satım sözleşmesi örneği 2022!

Konut, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin satışının emlakçı vasıtası ile gerçekleşmesi durumunda emlakçı ve taraflar arasında alım satım sözleşmesi imzalanıyor. Peki, emlak alım satım sözleşmesi nasıl olur? İşte tüm detaylar...

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Burdur'da çalıştığı inşaattan düşen işçi öldü!

Burdur'da çalıştığı inşaatın 6. katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. Tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan işçinin Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinden Burdur'a çalışmaya geldiği öğrenildi.

Sosyal medyada kayıt dışı emlak alım satımına uyarı!

Muğla'da, sosyal medya üzerinden son dönemde kayıt dışı emlak alım satımı yapanların arttığı ifade edildi. Yasalara uygun olmayan şekilde emlak alım satımı yapan kişi ve kuruluşlar, cezai yaptırımlar konusunda uyarıldı.

Dövizdeki artış Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdi!

Rus uzmanlar, Türk Lirası’ndaki değer kaybının Ruslar için Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdiğini belirttiler.

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sünnetci tarafından kuruldu.

Tuğra Emlak çalıştığı firmalar Haberi

Tuğra Emlak çalıştığı firmalar

Yurtiçi ve yurtdışındaki yapılanmasını sürdüren Tuğra Emlak, son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle yatırımlarını bekletmeye alan Ortadoğulu yatırımcıyı yeniden Türkiye'ye kazandırmanın yollarını arıyor. Yalova'da 5 büro ile faaliyette olan firma; istanbul, Sapanca ve Trabzon'da kurulu büroları, Bursa'da temsilcilik ve Gebze'de isim hakkı verdiği firma ile çalışmalarını yürütüyor. Yurtdışında da ilk olarak Cidde'de yer alan şirket, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt'te birer ortaklıklar kurarken. Katar ve Dubai'de ise çözüm ortaklarıyla...