30 / 04 / 2024

Tuğrat Turizm adres

Tuğrat Turizm adres

Tuğrat Turizm Restoran Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Kılıç tarafından kuruldu. 

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Fhk Turizm İşletmecilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fhk Turizm İşletmecilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Karadayı tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Oğuz ve Tuğba Oğuz ortaklığında kuruldu.

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Baştuğ tarafından kuruldu.

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayf Yapı İnşaat Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ayata tarafından kuruldu.

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Fırat ve Erol Fırat ortaklığında kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Tuğrat Turizm adres Haberi

Tuğrat Turizm adres

Tuğrat Turizm Restoran Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Kılıç tarafından kuruldu. 

Tuğrat Turizm Restoran Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü İçkili ve İçkisiz restoran, cafe,bar, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek,...