30 / 04 / 2024

tüik Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri

tüik Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi..

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri açıklandı!

Ocak-haziran döneminde konutlarda 1 kWh elektrik için ortalama 35,7 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için ise ortalama 103,2 kuruş, sanayide ise 1 kWh elektrik için ortalama 24,1 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için ortalama 89,5 kuruş ödendi.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız... 

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Elektrik ve doğalgazda OHAL dönemi! Neler değişecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen illerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

tüik Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Haberi

tüik Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri 2014!

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi.


Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları, I. Dönem: Ocak - Haziran, 2014


Konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi 


Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2014 yılı I. döneminde(1) en küçük tüketim aralığı(2) olan... 1 000 kWh’in altında ortalama 35,4 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 000 kWh ve üstünde ise ortalama 35,3 kuruş ödedi.


Sanayide 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 23,4 kuruş ödendi


Sanayide 2014 yılı I. dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, en küçük tüketim aralığında (20 MWh(3) altı) tüketiciler...