21 / 05 / 2024

tükiye gözlem noktası

tükiye gözlem noktası

Türkiye ve Rusya arasında yapılan anlaşma kapsamında Türkiye'nin İdlib kentindeki 12 gözlem noktası için bir haftada 250 beton blok gönderildi.

Marmara ve çevresine 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonu kurulacak!

Marmara ve çevresinde 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonunun kurulacağı gündeme geldi. İşte Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünce yapılacak o çalışmanın detayları...

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

Amerika'da tüketici güven endeksi açıklandı!

ABD'de Michigan Üniversitesi tarafından ölçülen tüketici güven endeksi, ağustos ayında aylık 3,6 puan artışla 55,1'e çıkarak beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

Tüketici güveni dipten döndü! Tüketici güveninde temmuz ayında yükseliş…

Haziran ayında tüketici güven endeksi 63,4 ile tarihi seviyelere gerilemişti. İşte Temmuz 2022'nin tüketici güven endeksi verileri...

ABD'de tüketici güveni temmuzda yeniden toparlanma gösterdi

ABD'de Michigan Üniversitesince ölçülen tüketici güven endeksi, temmuzda aylık 1,1 puan artışla 51,1'e çıkarak sınırlı bir toparlanma kaydetti.

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Döviz kurları bugün de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru gün içerisinde yükselişe geçerken tüm gözler euroya çevrildi. Peki euro kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

TÜİK'in araştırma sonucu açıklandı! Tüketicinin güveni dibi gördü gelecekten umut kesildi

Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayı tüketici güven endeksini yayımladı. Martta 72,5 olan endeks, nisan ayında 67,3 değerine geriledi. Böylelikle endekste tarihin en düşük seviyesi görüldü.

Mart ayı tüketici güven endeksi açıklandı! Tüketici güveni yüzde 1,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 1,9 artarak 72,5 değer kaydetti.

Tüketici güven endeksi eylülde 79,7 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı.

Tüketici güveni haziranda yüzde 5.8 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı tüketici güven endeksini açıkladı. Her ay TÜİK tarafından düzenli olarak açıklanan tüketici güven endeksi haziran ayında mayıs ayına kıyasla yüzde 5.8 oranında artış gösterdi.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

tükiye gözlem noktası Haberi

tükiye gözlem noktası

Türkiye ve Rusya arasında yapılan mutabakat anlaşmasına göre, Türkiye'nin Suriye’nin İdlib kentindeki 12 gözlem noktasının güçlendirilmesi için bir haftada bölgeye 250 beton blok gönderildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Türkiye gözlem noktalarının güçlendirilmesi için çalışmalara başladı. Türkiye'nin beton sevkiyato 1 ay boyunca devam edecek. Reyhanlı’da kalıplara beton dökülerek imal edilen bloklar, 4 metre yüksekliğe ve 12 ton ağırlığa sahip.