02 / 05 / 2024

tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranları

tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranları

Merkez Bankası'nın olağanüstü toplantısı ile artan faiz oranları konut kredilerinde de yükselişe devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi güncellenen oranlar tekrar yenilendi. Artık faiz oranları yüzde 1,05'ten başlıyor...

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

Çarpıcı rapor: Asgari ücretli 17 yıl boyunca tüm maaşını verdiğinde konut sahibi olabiliyor!

Konut krizinin masaya yatırıldığı Toplumun Görünümü 2023 raporunda bir asgari ücretlinin tüm maaşının ödeyerek ancak 17 senede konut sahibi olabileceği kaydedildi. İşte raporda yer alan detaylar...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Bankaların mevduat faizi yarışı iyice kızıştı! 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar Şubat 2024?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerce yastık altında parası olan vatandaşlar da bankaların mevduat faizlerini merak ediyor? Peki 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Volkswagen tüm fiyatlarını güncellediğini açıkladı! 

Otomotiv piyasasının önde gelen markası olan Volkswagen, Ocak ayı ile beraber fiyat güncellemesine gittiğini açıkladı. Buna göre, modellere 30 ile 50.000 Türk Lirası arasında değişen zamlar eklenirken güncel fiyat listesi de merak edilmektedir. İşte Volkswagen 2024 Ocak güncel fiyat listesi ve haber

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Son 10 halka arzın güncel getirileri!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan halka arzlar ile ilgili detaylar arama motorlarında sık sık araştırılırken Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak son 10 halka arzın güncel getirilerini açıkladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranları Haberi

tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranları

29 Ocak'ta Merkez Bankası'nın olağanüstü toplantısı ile faiz oranları ciddi bir artış göstermişti. Bu artış 3 Şubat itibariyle yüzde 1,00'in altında konut kredisi faiz oranı kalmayarak artışına devam etti. 


Son konut kredisi faiz oranları güncellenmesi ise 22 Şubat tarihinde yapılmıştı. 22 Şubat'taki yükselişte dahil olmak üzere kredi faiz oranları yüzde 1,03'ten başlıyordu. Ancak şimdi konut kredisi faiz oranları yüzde 1,05'ten başlangıç gösteriyor. 


DD Mortgage'ın geçtiğimiz güncellemede faiz oranı yüzde 1,03'tü. Bu oran diğer bankalara göre en düşük konut kredisi faiz oranıydı. Ancak yüzde 0,02'lik bir yükselişle yüzde 1,05'e çıktı. 


İşte güncellenen konut kredisi faiz oranları:



Kübra...