29 / 04 / 2024

Tüm Emek Der

Tüm Emek Der

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay Batman il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Araç alım-satımında ek vergiyi kim öder? Ek MTV'de tüm ayrıntılar belli oldu!

Ek motorlu taşıtlar vergisinde (MTV) tüm ayrıntılar netleşti. Bu kapsamda vatandaşlar araç alım-satımında ek vergiyi kimin ödeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Su yalıtımı binaları depremden koruyor!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak sağlıklı su yalıtımı uygulamasına dikkat edilmelidir" diyor..

Batmanlı emeklilere 2 bin konut geliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay Batman il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti.

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzeme güvenli değil!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER). 38. Yapı Fuarı'nda da bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü ve standartların önemine dikkat çekti.

Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin dönüşüm temeli atıldı!

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle Baltacı Mehmet Paşa Sokakta yer alan Tüm Emek İş Sitesi, ruhsatı ve iskanı bulunmayan bir site konumundaydı. Depreme dayanıklı olarak yeniden yapılandırma sürecine alınmıştı.

Bina ısı yalıtımı ortak gider mi?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bina ısı yalıtımı ortak gider mi? Isı yalıtımı masrafını kim öder?

Burhan Karahan: Su yalıtımı yaptırırken hataya düşmeyin!

BİTÜDER bir yandan su yalıtımının yapı güvenliğindeki önemini vurgularken diğer yandan da merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor: “Denetime tabi olmayan merdiven altı üretim önlenemediği sürece çürük yapılaşmanın önüne geçilemez.”

Su yalıtımı tüm binalarda zorunlu olmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Başkanı Burhan Karahan, depremlerde meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden meydana geldiğini söyledi...

Burhan Karahan: Su yalıtımı tüm binalarda zorunlu olmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Başkanı Burhan Karahan, depremlerde meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden meydana geldiğini söyledi.

Tüm Emek Der Haberi

Tüm Emek Der

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay ve yönetim kurulu dün dernek binasında Batman'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 


ŞUBE BAŞKANLIĞINA GEÇİLDİ


Başkan Atalay il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti. Atalay, konut projesinin yanısıra emekli üyelerinin yaşam şartlarını kolaylaştıracak bir dizi proje hazırlığında olduklarını söyledi. 


"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 

Atalay yaptığı açıklama, "Batman'daki emekliler için çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Bize üye olan emeklilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm maddi kaynaklar üyelerimiz için harcanacaktır. TOKİ arsasının devri işlemlerini çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.


Batman...