02 / 05 / 2024

tüm emek iş sitesi kentsel dönüşüm

tüm emek iş sitesi kentsel dönüşüm

AC Yapı, Kartal Soğanlık'taki Tüm Emek İş Sitesi'nin yerine 734 konut inşa edecek. AC Yapı Kartal kentsel dönüşüm projesinde konut, ticaret ve sosyal tesis alanları yer alıyor...

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Son Dakika: Tüm otomobillerde MTV iki katına çıkarıldı!

Tüm otomobiller için bu yıl sonuna kadar bir kereye mahsus olmak üzere  mevcut trafiğe kayıtlı araçlar ve yeni tescil edilecek araçlar için ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenecek.

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Müjdeli haber gece yarısı geldi! Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek!

SSK, Bağ-Kur tüm emekliler için bankalardan büyük müjde geldi. Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dekorasyon için anlaştığım kişi dolandırıcıymış bende suçlanabilir miyim? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Villa dekorasyonu için biriyle anlaştım.50 bin TL'lik gerekli malzemeleri almaya birlikte gittik. Kendisi parayı alıp 1000 TL kapora bırakıp gitti. Kişi dolandırıcı çıktı.Şimdi benim hakkımda dava açıldı. Burada ben suçlanabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

tüm emek iş sitesi kentsel dönüşüm Haberi

tüm emek iş sitesi kentsel dönüşüm


AC Yapı, Kartal Soğanlık Yeni Mahalle Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta yer alan Tüm Emek İş Blokları kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. AC Yapı Kartal projesinde 734 adet konut, ticari ve sosyal tesisler inşa edecek.


10 bin 157 metrekare alanda hayata geçirilecek olan AC Yapı Kartal projesinin inşaat alanı 67 bin metrekare. 2 blok halinde yükselen AC Yapı Kartal projesinde blokların kat sayısı 43 olarak belirlendi.


AC Yapı Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. AC Yapı Kartal projesinin A ve B bloğu 4 bodrum kat, 1 zemin kat, 3 tesisat katı ve 35 normal kat olmak üzere 43 katlı olarak tasarlandı. A blokta 447, B blokta 287 adet konut yer alıyor.


AC Yapı Kartal projesinin alanı Tüm Emek İş 2....